Το «χαστούκι» των βρετανικών media σε Χάρι και Μέγκαν: «Περιφερόμενοι κλόουν και wanna be Kardashians»

13:22 9/1/2020 - Πηγή: People

Ο διάσημος βρετανός δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν δεν έκρυψε ποτέ την άποψή του για τη Μέγκαν Μαρκλ. Από την αρχή της σχέση της με τον Πρίγκιπα Χάρι είχε καταφερθεί εναντίον της χαρακτηριζόταν την υποκρίτρια, εγωίστρια και κυρίως «γυναίκα με σκοπό».

Δείτε τι είχε γράψει για τον Χάρι και τη Μέγκαν >>>

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Γνωστός δημοσιογράφος τους κατηγορεί για bullying

Η χθεσινή, επομένως, ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν ότι αποσύρονται από τα βασιλικά

τους καθηκόντα, και σκοπεύουν να μοιράσουν τη ζωή τους ανάμεσα σε Μ. Βρετανία και Βόρεια Αμερική, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον Μόργκαν.

Στο Twitter του επομένως έγραψε: «Ο κόσμος λέει ότι είμαι πολύ επικριτικός με τη Μέγκαν Μαρκλ- αλλά παράτησε την οικογένειά της, παράτησε τον μπαμπά της, παράτησε τους περισσότερους από τους παλιούς της φίλους, χώρισε τον Χάρι από τον αδελφό του Ουίλιαμ, και τώρα τον χώρισε και από τη βασιλική οικογένεια. Σηκώνω τα χέρια μου ψηλά»

People say I’m too critical of Meghan Markle – but she ditched her family, ditched her Dad, ditched most of her old friends, split Harry from William & has now split him from the Royal Family.
I rest my case. pic.twitter.com/xgKLTt2Y0Z

— Piers Morgan (@piersmorgan) January 8, 2020

Ο αρθρογράφος και παρουσιαστής, ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Με άρθρο του στη Daily Mail καλεί τη Βασίλισσα Ελισάβετ να τους «απολύσει», να τούς πάρει τους τίτλους τους και να τους αφήσει «απλούς πολίτες», ενώ χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Χάρι και τη Μέγκαν και τους αποκαλεί  «γελασμένους περιφερόμενους κλόουν» και «wannabe Kardashians».

Βασίλισα Ελισάβετ: Είναι οργισμένη – Έμαθε από την τηλεόραση την απόφαση του εγγονού της Χάρι

Keywords
Τυχαία Θέματα