Λάουρα Νάργες: Ερωτευμένη ξανά- Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

14:36 23/12/2019 - Πηγή: People

Όλο και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τη Λάουρα Νάργες ερωτευμένη ξανά. Μια κοινή, μάλιστα, εμφάνιση με τον φημολογούμενο σύντροφό της, κάποιες φωτογραφίες στο Instagram, αλλά και η επιβεβαίωση του ειδυλλίου από τον Κωνσταντίνο Βασάλο μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» κάνουν τα πράγματα σχεδόν βέβαια.

Η Λάουρα Νάργες, λοιπόν, όπως όλα φανερώνουν βρίσκεται σε σχέση με τον Βασίλη Σίμο, τον οποίο γνωρίσαμε

μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 3. To ζευγάρι διασκέδασε πρόσφατα σε νυχτερινό κέντρο και τους απαθανάτισε ο φακός, στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους μετά τις φήμες.

Όσο για τον Βασάλο, αποκάλυψε ότι: «Έμαθα ότι είναι ζευγάρι. Ήμουν σε ένα τραπέζι με ένα δημοσιογράφο πολύ έγκυρο, και μου λένε «η Λάουρα τα έφτιαξε με τον Σίμο». Μπαίνω στα προφίλ τους στο Instagram, βλέπω τις ίδιες φωτογραφίες. Μού αρέσουν σαν ζευγάρι».

Η αλήθεια είναι ότι στο Instagram Λάουρα και Βασίλης έχουν μοιραστεί φωτογραφίες που δεν ποζάρουν μαζί οι δυο τους, αλλά ποζάρουν από τα ίδια μέρη.

View this post on Instagram

Το δικό μου χωριό είναι το πιο όμορφο…! Ξέρω, λέτε το ίδιο και για το δικό σας ___________________________________________

Keywords
Τυχαία Θέματα