«Κόβονται» οι «8 λέξεις»; Η απάντηση του Ανδρέα Γεωργίου για την τύχη της νέας σειράς του

16:06 15/10/2019 - Πηγή: People

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά για την τύχη της σειράς «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου, μία φιλόδοξη προσπάθεια, η οποία, όμως, για την ώρα δεν έχει βρει τον βηματισμό της στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο ίδιος ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της σειράς του ΣΚΑΪ αποδείχθηκε απολύτως συνειδητοποιημένος, όταν ρωτήθηκε ακριβώς για την τύχη του σίριαλ και για τα σενάρια που τη θέλουν να ολοκληρώνεται πρόωρα.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, ο ηθοποιός και σεναριογράφος εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει και τι πραγματικά ισχύει για το μέλλον της σειράς που υπογράφει.

«Είμαστε σε ένα κανάλι που είχε μικρότερη τηλεθέαση από άλλα κανάλια που ήμασταν. Το κανάλι αυτό θέλει να προσθέσει τη μυθοπλασία στο πρόγραμμά του και θα βοηθήσουμε να το χτίσει. Και αυτό κάνουμε. Δε χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν υπάρχει deadline για τη σειρά. Δεν υπάρχουν αυτά», είπε μεταξύ άλλων ο Γεωργίου και συνέχισε: «Έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία με το κανάλι. Είμαστε σε καθημερινή επαφή και παρακολουθούμε όλα τα κοινά. Εγώ βλέπω το GNTM. Είναι ένα πρόγραμμα εντελώς διαφορετικό από το δικό μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα