Χάιντι Κλουμ – Τομ Κάουλιτζ: Δεύτερος γάμος στη θαλαμηγό του Ωναση;

17:43 30/7/2019 - Πηγή: People

Δεν τις προλαβαίνουμε πια τις εξελίξεις στην προσωπική ζωή της Χάιντι Κλουμ.Χάιντι Κλουμ.

Μπορεί το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret να παντρεύτηκεπαντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα πριν μερικούς μήνες τον αγαπημένο της και κατά 19 χρόνια μικρότερο σύντροφος της, Τομ ΚάουλιτζΤομ Κάουλιτζ, όμως τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Γερμανικής Bild, το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει και έναν δεύτερο, πιο λαμπερό γάμο.

Μάλιστα

το ίδιο δημοσίευμα θέλει τον γάμο αυτό, να γίνεται στο Κάπρι, στη θαλαμηγό του ΩνάσηΩνάση «Christina O».

Συμφωνα δε με τις πρώτες πληροφορίες οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 120 άτομα, ενώ στο πλευρό τους θα είναι και οι οικογένειές τους. Το μυστήριο θα τελεστεί το Σάββατο ενώ θα ακολουθήσει και φαντασμαγορικό πάρτι.

Να θυμίσουμε πως η Χάιντι Κλουμ και ο 29χρονος  κιθαρίστας των Tokio Hotel, Τομ Κόλιτζ είναι νόμιμοι σύζυγοι από τον Φεβρουάριο του 2019, σύμφωνα με το TMZ, και ο γάμος τους έγινε τόσο μυστικά που ακόμα και φίλοι του ζευγαριού δεν το γνώριζαν. Το περιοδικό People επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι προχώρησε σε μυστικό γάμο στην Καλιφόρνια και κρατάει στα χέρια του το χαρτί του γάμου του. Το ζευγάρι δεν έχει προσχωρήσει ακόμα δημόσια σε επιβεβαίωση του χαρμόσυνου γεγονότος, αν και έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της Κλουμ με νυφικό.

.

Keywords
Τυχαία Θέματα