Κιμ Καρντάσιαν: Έπεσε θύμα «άρρωστου fake news» και απάντησε οργισμένα στο Twitter

09:56 31/12/2019 - Πηγή: People

Σε αυτή την δεκαπενταετία που η Κιμ Καρντάσιαν είναι γνωστή και μια από τις διασημότερες γυναίκες παγκοσμίως, έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλά. Κάποια ήταν αληθινά, άλλα πάλι ήταν στη σφαίρα της φαντασίας. Αυτό που κυκλοφόρησε όμως τις τελευταίες ώρες στο Twitter ξεφεύγει από τη φαντασία κι είναι, όπως το χαρακτήρισε και η ίδια, απλά άρρωστο.

Ένας χρήστης διέδωσε ότι η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε στην κόρη της North ως δώρο το ματωμένο πουκάμισο του Τζον Κένεντι από την ημέρα της δολοφονίας του και μάλιστα παρουσίασε και φωτογραφίες τις οποίες απέδωσε σε κάποιο Instastory της Κιμ. Στη συνέχεια αναδημοσίευσαν το tweet αρκετοί χρήστες κι ένας μάλιστα αναρωτήθηκε πώς γίνεται να έχει η Κιμ στην κατοχή της αυτό το ιστορικό κειμήλιο και δεν βρίσκεται σε κάποιο μουσείο.

Φυσικά αυτό ήταν ένα τεράστιο ψέμα και η Κιμ αναγκάστηκε να γίνει Ντόναλντ Τραμπ και να κάνει λόγο για fake news με tweet που έκανε.

«Ουάου…Αυτό είναι προφανώς ψέμα. Δεν έχω το πουκάμισο του JFK. Είναι ένα άρρωστο αστείο που κάποιος τουίταρε και παρουσίασε σαν ένα ψεύτικο story που εγώ ποτέ δεν πόσταρα».

WOW this is obviously fake! @Refinery29 I did not get JFK’s shirt. That is a sick joke that someone tweeted as a fake ig story that I never posted. https://t.co/fajEtOrlqU

Kim Kardashian West (@KimKardashian) December 31, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα