Κι όμως! Στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ λειτουργεί escape room

12:22 4/7/2019 - Πηγή: People

Τα escape rooms αποτελούν μία εξαιρετικά δημοφιλή πρόταση ψυχαγωγίας. Πολλοί είναι εκείνοι που διασκεδάζουν προσπαθώντας να λύσουν γρίφους και να απεγκλωβιστούν από δωμάτια απόδρασης. Και τώρα, τους προσφέρεται μία ακόμα ευκαιρία: να αποδράσουν από το escape room που φιλοξενεί το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ακούγεται ανέκδοτο, αλλά δεν είναι! Το Escape

Room: Leonardo Artmergency! φιλοξενείτε μέσα στο βρετανικό παλάτι και θα είναι ανοιχτό για όλο το καλοκαίρι.

Μία από τις αίθουσες gallery της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει διαμορφωθεί σε δωμάτιο απόδρασης με θέμα τον Leonardo Da Vinci και λειτουργεί ως ένας  προθάλαμος με σπαζοκεφαλιές στα πλαίσια της έκθεσης «Leonardo da Vinci: A Life in Drawing», που οργανώθηκε για τους εορτασμούς των 500 χρόνων από τον θάνατο του καλλιτέχνη.

Τι θα πρέπει να κάνετε σ’ αυτό το ιδιαίτερο escape room; Να λύσετε γρίφους και παζλ μέσα σε 4 διαφορετικά δωμάτια. Το παιχνίδι επιτρέπει τη συμμετοχή ομάδων (από 4 έως 8 παίκτες), ενώ οι απαντήσεις κρύβονται στα έργα του Da Vinci. Κάθε στοιχείο οδηγεί κάθε ομάδα πιο κοντά στη λύση και την… απόδραση!

Το escape room στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ λειτουργεί Παρασκευές και Σάββατα και θα λειτουργεί ως τις αρχές Οκτωβρίου, ενώ το κόστος συμμετοχής για κάθε ομάδα είναι 167€!  Βεβαίως, με μια επίσκεψη στο σάιτ του θα διαπιστώσετε ότι όλες οι θέσεις έχουν εξαντληθεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα