Καθηγητής σε κολλέγιο του Τέξας ο Μάθιου ΜακΚόναχι

16:45 29/8/2019 - Πηγή: People

Για τους μη γνωρίζοντες, ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι ένα αυθεντικό τέκνο του Τέξας και ζει όλη του τη ζωή στο Όστιν, μια από τις μεγάλες πόλεις της πολιτείας και πρωτεύουσα. Από τη στιγμή που απέκτησε χρήμα και δόξα, άρχισε να προσφέρει πίσω στην κοινωνία του με κάθε τρόπο.

Σε όλες τις εορταστικές περιόδους πηγαίνει με τα παιδιά και τη γυναίκα του και μοιράζουν φαγητό στο συσσίτιο, ενώ κάνουν και δωρεές. Κάνουν δωρεές για ανεγέρσεις κτηρίων και γενικώς για να προσφέρουν στα νέα παιδιά

χώρους που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Μάθιου ΜακΚόναχι διδάσκει εδώ και τέσσερα χρόνια στο Κολλέγιο Επικοινωνίας Moody στο Όστιν το μάθημα Script to Screen, δηλαδή πώς γράφεις ένα σενάριο για τη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη. Το λεγόμενο audio και video. Φυσικά σε αυτό το διάστημα προσέφερε τις γνώσεις του αμισθί.

Από αυτό το εξάμηνο και συνολικά τη χρονιά που ξεκίνησε σήμερα στα αμερικάνικα κολλέγια, ο ΜακΚόναχι γίνεται κανονικό μέλος του καθηγητικού δυναμικού και θα διδάσκει μόνος του κι όχι μαζί με τον επίσης καθηγητή και σκηνοθέτη Σκοτ Ράις. Είναι μάλιστα πιθανό ο ΜακΚόναχι να κάνει τη δουλειά είτε αμισθί είτε με ένα πολύ μικρό συμβολικό ποσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα