Κώστας Μπακογιάννης: Το ταξίδι – αστραπή στο Παρίσι

15:02 29/8/2019 - Πηγή: People

Μία μέρα μετά την ορκωμοσία του ως Δήμαρχος Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης πραγματοποίησε ταξίδι – αστραπή στο Παρίσι με βασικό στόχο να ενημερωθεί -και να παρακολουθήσει από κοντά- τη μέθοδο αποκομιδής σκουπιδιών σε μία πόλη – πρότυπο ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο.

Ο δήμαρχος Αθηναίων βρέθηκε στο αμαξοστάσιο καθαριότητας ενός από τα κεντρικά διαμερίσματα της γαλλικής πρωτεύουσας και κατά πληροφορίες επέλεξε να βρεθεί εκεί, καθώς πρόκειται για το διαμέρισμα που αντιμετωπίζει περίπου τα

ίδια προβλήματα με την Αθήνα, σε ό,τι αφορά τον όγκο των απορριμμάτων, τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών, τα αμέτρητα ιστορικά μνημεία και κτήρια, κ.λπ.

Ο κ. Μπακογιάννης παρέμεινε στο σημείο από τις 4.30 τα χαράματα μέχρι αργά το βράδυ και προκειμένου να παρακολουθήσει όλα τα στάδια της διαδικασίας, αλλά και να γνωρίσει τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό με τη βοήθεια του οποίου, παραμένει καθαρό το Παρίσι.

Στην ξαφνική επίσκεψή του στη γαλλική πρωτεύουσα συνόδευαν τον κύριο Μπακογιάννη στελέχη του τομέα καθαριότητας, ενώ είχε συνάντηση και με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, προκειμένου να ενημερωθεί ευρύτερα για τις μεθόδους, τα μυστικά και τις λεπτομέρειες που κάνουν αποτελεσματικό τον τομέα καθαριότητας μίας πόλης τόσο απαιτητικής, όσο η Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Μπακογιάννης, Παρίσι,kostas bakogiannis, parisi