Κατερίνα Στικούδη: Μπήκαμε στα γυρίσματα του νέου της videoclip

08:29 4/11/2019 - Πηγή: People

1 από 7

2 από 7

3 από 7

Sponsored Ad

4 από 7

5 από 7

6 από 7

Sponsored Ad

7 από 7

Eίναι ίσως η τραγουδίστρια με τα περισσότερα βιντεοκλίπ στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Το καθένα με τελείως διαφορετικό κόνσεπτ από τα προηγούμενα. Για την Κατερίνα Στικούδη η επιτυχία είναι αποτέλεσμα «επιμονής, αποφασιστικότητας και ατελείωτων ωρών δουλειάς». Στις 4 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το single της με τίτλο «Το ξέραμε και οι δυο», επισφραγίζοντας τη συνεργασία με τη νέα της δισκογραφική εταιρεία, Minos Emi / Universal. Oι στίχοι φέρουν την υπογραφή του Stan, ενώ η μουσική είναι του Stan και του DJ Rico.

Σκηνές καταδίωξης

Χρειάστηκαν περισσότερες από 48 ώρες γυρισμάτων για το βιντεοκλίπ του νέου της single, με την Κατερίνα να πίνει τον έναν καφέ μετά τον άλλο προκειμένου να παραμένει σε εγρήγορση. Όπως τονίζει: «Tα γυρίσματα κράτησαν δύο μέρες και πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα μέρη της Αθήνας: ένα σούπερ μάρκετ, ένα μπαρ, ένα ξενοδοχείο. Ξεκινούσαμε στις 7.00 το απόγευμα και τελειώναμε στις 7.00 το πρωί της επόμενης μέρας. Προσωπικά, ανατρέχοντας πίσω, δεν θυμάμαι να έχει βγει κάποιο από τα βιντεοκλίπ μου τελείως αβίαστα. Πάντα θα κουραστώ, ψυχικά και σωματικά, θα υπάρξει αρκετή δουλειά και θέματα οργάνωσης που ενδεχομένως θα προκύψουν τελευταία στιγμή αλλά όλη αυτή η διαδικασία με πωρώνει!». Πρόκειται για το 45ο στη σειρά βιντεοκλίπ της και αφορά ένα ζευγάρι που αποφασίζει να οργανώσει μια ληστεία, μέχρι τη στιγμή που η σύντροφός του (Κατερίνα Στικούδη) τον πιάνει να την απατά και τον καταδίδει στην αστυνομία(!) «Τον δίνει στεγνά και ύστερα εξαφανίζεται. Μάλλον με τα χρήματα της ληστείας» λέει η ίδια γελώντας.

Πίσω από τις κάμερες

Την παραγωγή του βιντεοκλίπ έχει κάνει ο Dj Rico, κατά κόσμον Βαγγέλης Σερίφης. «Χωρίς αυτόν, δεν κάνω τίποτα. Ο σύζυγός μου είναι ο άνθρωπος που φροντίζει τα πάντα, από την παραγωγή και την οργάνωση κάθε μου δουλειάς μέχρι ασκήσεις εμψύχωσης για να αφήνω ελεύθερο τον αυθορμητισμό μου. Είναι αυτός που οραματίζεται τις επόμενες κινήσεις μου: ο συνεργάτης, ο σύζυγος, ο σύντροφος, ο φίλος μου» διευκρινίζει η 34χρονη τραγουδίστρια – και πράγματι, στα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της. Ήταν εκεί να φροντίσει ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις αλλά και να επιμεληθεί τις τελικές διαδικασίες. «Όλες οι διαδικασίες ήταν χρονοβόρες. Μόνο για την αλλαγή στα μαλλιά, διά χειρός Εύης Κυσσανδράκη, χρειαστήκαμε 8 ώρες. Θέλαμε να κάνουμε αυτή τη σύνθετη κατασκευή με ράστα και πρόσθετα μαλλιά ώστε να πετύχουμε ένα αρκετά εκκεντρικό look που ταιριάζει σε… ληστή σούπερ μάρκετ!», τονίζει χαρακτηριστικά. Τη σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ ανέλαβε ο έμπειρος Γιάννης Παπαδάκος.

INFO 1

Το νέο single «Το ξέραμε και οι δυο» είναι ένα ερωτικό – mid tempo κομμάτι, που κυκλοφορεί στις 4 Νοεμβρίου από τη Minos Emi / Universal, με ένα πρώτο teaser να υπάρχει ήδη ανεβασμένο στο ΥοuTube.

INFO 2

Παράλληλα με το 4ο άλμπουμ της ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του μιούζικαλ Annie, ενώ από τις 8 Νοεμβρίου ξεκινά εμφανίσεις στην Ιερά Οδό με τους Βασίλη Καρρά, Γιάννη Πλούταρχο και Έλλη Κοκκίνου. Συνεχίζει, επίσης, τα γυρίσματα για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

Keywords
Τυχαία Θέματα