Αυτό κι αν είναι lifehack – Ο σωστός τρόπος για να κόψεις το ρόδι θέλει να έχεις πτυχίο γεωμετρίας

17:30 3/11/2019 - Πηγή: People

Κάθε κομμάτι της ανθρώπινης-τεχνολογικής εξέλιξης ήρθε ως απόρροια της ανάγκης του ανθρώπου να διευκολύνει τη ζωή του και να κερδίσει χρόνο. Να μην σπαταλάει δηλαδή τόσο χρόνο για την πιο απλή δουλειά, αλλά να την βρίσκει έτοιμη ή να έχει το εργαλείο που θα την κάνει στον γρηγορότερο βαθμό. Σε αυτή τη λογική, όταν θέλουμε να φάμε ένα ρόδι, δε γίνεται να ξοδέψουμε πάνω από μερικά δευτερόλεπτα.

Ο κανόνας λέει ότι το φαγητό πρέπει να τρώγεται σε διάστημα ίσο και πάνω του χρόνου παρασκευής του όταν πρόκειται για κάτι ωμό. Ένα φρούτο τρώγεται σε 2 λεπτά. Δε μπορεί να απαιτεί πάνω από 2 λεπτά

για να είναι έτοιμο προς βρώση.

Το ρόδι είναι ένας μπελαλίδικος καρπός. Έχει σκληρό περίβλημα και θέλει πίεση με το μαχαίρι για να κοπεί. Κι όταν κοπεί, τις περισσότερες φορές πετάγονται τα σποράκια από δω κι από κει.

Μετά από το ακόλουθο βίντεο που βρήκαμε τυχαία στο Twitter, θα έχετε ένα μεγάλο lifehack για να γλυτώσετε την αναταραχή. Αρκεί βέβαια να έχετε χέρι αλφάδι που να κόβει σωστά και να θυμάστε τις συνολικά 11 κινήσεις που χρειάζονται.

PSA: This is the right way to cut a pomegranate. https://t.co/mvF50QExkP via r/educationalgifs pic.twitter.com/jtTnvfN9NQ

— Reddit (@reddit) October 20, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα