Κατερίνα Στανίση: «Δεν ξέρω αν με λάτρεψαν οι άντρες, δεν ήμουν ποτέ σίγουρη γι’ αυτό»

04:12 10/7/2013 - Πηγή: People

Για τις σχέσεις της με τους άνδρες:

«Δεν είμαι και μπεμπέκα. Έχω κάνει κι εγώ κάποιες σχέσεις τόσα χρόνια. Δεν ξέρω αν με λάτρεψαν οι άντρες. Δεν ήμουν ποτέ σίγουρη γι’ αυτό. Είναι δύσκολες οι σχέσεις. Δεν μπορείς με έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις τι είναι, να κάνεις καινούργια αρχή, δεν ξέρεις με ποιον πλαγιάζεις. Άλλα σκέφτεται εκείνος άλλα εσύ. Δεν ξέρεις ο άλλος γιατί έρχεται. Ειδικά όταν είσαι γνωστός. Μην τους βάλουμε όμως όλους στο ίδιος καζάνι αλλά δεν ξέρεις ποτέ

τι σκέφτεται, πώς σε βλέπει. Σαν ταμπέλα, σαν όνομα, για φιγούρα».

Ο Λάκης Γαβαλάς όμως ονειρεύεται μια σχέση: «Θέλω να κλείσω τη ζωή μου με έναν μεγάλο έρωτα»

Για τη μοναξιά της, από επιλογή:

«Τον περισσότερο καιρό στη ζωή μου μόνη μου ήμουν. Γι’ αυτόν το λόγο. Υπήρχε ένας φόβος. Βέβαια όχι από μόνη μου. Έχουν συμβεί πράγματα. Παίρνεις το μολύβι και κάνεις τον απολογισμό και συγκρίσεις».

Μόνος και ο Αλέξης Γεωργούλης, επειδή, όπως δηλώνει: «Είμαι ευαίσθητος και την πατάω εύκολα»

Για το ότι δεν έγινε μητέρα:

«Το παιδί θα το κάνεις όταν βλέπεις ότι είσαι σίγουρη και ότι θες να κάνεις κάποιον πατέρα. Εγώ δεν είχα κάποια σχέση σταθερή για να δείξω εμπιστοσύνη, ώστε να φτάσω εκεί. Από το να κάνεις παιδιά και να ζουν δυστυχισμένα, προτιμώ έτσι».

Τα δίδυμά της ζουν την απόλυτη ευτυχία, αν και όπως δηλώνει η Καλομοίρα αποκλειστικά στο People: «Ήταν κόλαση η εγκυμοσύνη»

The post Κατερίνα Στανίση: «Δεν ξέρω αν με λάτρεψαν οι άντρες, δεν ήμουν ποτέ σίγουρη γι’ αυτό» appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα