Η ηθοποιός Rosamund Pike πρόσωπο της φίρμας L.K. Bennett

23:35 9/7/2013 - Πηγή: People

H βρετανίδα Rosamund Pike είναι η νέα πρωταγωνίστρια της εταιρείας δερμάτινων ειδών L.K. Bennett – που η Kate Middleton έχει τιμήσει ουκ ολίγες φορές. Όμως δεν κλέβει μόνο η ηθοποιός τα φωτογραφικά φλας αλλά και η capsule συλλογή από τσάντες που έχει σχεδιάσει σε συνεργασία με τη φίρμα.

Η ομώνυμη Rosamund Bag Collection περιλαμβάνει τρεις τσάντες σε διαφορετικά μεγέθη τη Rosa, τη Rosie και τη Rosamund και σε

έξι χρώματα. Η Pike αναμίχθηκε δεόντως στο σχεδιασμό τους πηγαίνοντας συχνά στα στούντιο της εταιρείας. «Στην αρχή κάθησα εκεί και ζωγράφισα τι ήθελα, δηλαδή μια τσάντα που να συνδυάζει την ελευθερία την ανεξαρτησία και τη μοντέρνα διάθεση. Ενδιαφερόμουν πολύ και για το εσωτερικό της τσάντας καθώς ήθελα όσο όμορφη θα έδειχνε απ΄ έξω να δείχνει και από μέσα».

Διαβάστε επίσης: Βιτρίνες Harrods -Αγάπη μου μεγέθυνα τις τσάντες

Οι τιμές κυμαίνονται από 410 ευρώ για τη μικρή Rosie bag μέχρι 550 ευρώ για τη Rosamund.

«Νομίζω ότι μια γυναίκα όταν κουβαλάει μια τσάντα αισθάνεται ότι κρατάει ένα κομματάκι πολυτέλειας και ευελπιστώ ότι αυτό θα προσφέρει και η δικιά μου”, εξηγεί η 34χρονη σταρ πιο γνωστή από το ρόλο της στη ταινία Pride and Prejudice.

Η Pike θα είναι επίσης και το πρόσωπο της επερχόμενης χειμερινής κολεξιόν, η φωτογράφηση της οποίας είναι εμπνευσμένη από τα 60’ ς με την ηθοποιό να τριγυρνά ανάμεσα στα αξιοθέατα του Λονδίνου σε μέγεθος μινιατούρας.

Η Rosamund Bag Collection θα είναι διαθέσιμη από τις 17 Ιουλίου.

The post Η ηθοποιός Rosamund Pike πρόσωπο της φίρμας L.K. Bennett appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα