GNTM 2: Η Άννα Μαρία ανέβασε κατά λάθος story στο Instagram

11:05 6/12/2019 - Πηγή: People

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 2, και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα φαβορί της παιχνιδιού. Με τα spoilers να μιλάνε ήδη για «μάχη» ανάμεσα σε Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα Μαρία Ηλιάδου – και την Κέισι Μίσιου να ακολουθεί-, ό,τι συμβαίνει που να αφορά τα δυο αυτά κορίτσια μπαίνει στο μικροσπόπιο.

Με τα γυρίσματα, λοιπόν, να έχουν ολοκληρωθεί και εν αναμονή του live, οι υποψήφιες φαίνεται να έχουν χαλαρώσει αρκετά- με κάποιους να πιστεύουν ότι έχουν «σπάσει» τους όρους του να κρατούν χαμηλούς

τόνους.

Την Κάτια Ταραμπάνκο την έχουμε ήδη δει να απολαμβάνει τις βόλτες της στο κέντρο, αλλά αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Άννα Μαρίας Ηλιάδου να κάνει την εμφάνισή της – για την ακρίβεια, να εκτεθεί και μάλιστα μ’ έναν κάπως άκομψο τρόπο. Η παίκτρια φέρεται να ανέβασε ένα story στο Instagram της στο οποίο μπορεί να τη δει κανείς να κρατά αναμμένο τσιγάρο, να απευθύνεται σε κάποιον και να λέει με ύφος: «Απορώ που δεν μας δείχνεις φωτογραφία που να είσαι έτσι… Να ξέρεις».

Κάτια Ταραμπάνκο: Η βόλτα με τον σύντροφό της στο κέντρο λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό

To story βεβαίως κατέβηκε αμέσως, όμως τα «λαγωνικά» του Instagram το είχαν ήδη εντοπίσει και το έστειλαν στην περσόνα Soula Glamorous, που φρόντισε να το κοινοποιήσει στα δικά της stories.

Δείτε την ανάρτηση της Άννας Μαρία Ηλιάδου που εξαφανίστηκε αμέσως:


Keywords
Τυχαία Θέματα