Κατερίνα Καινούργιου: Η αυστηρή παρατήρησή της on air στη Μέγκι Ντρίο για μια αδιάκριτη αποκάλυψη

13:43 15/11/2019 - Πηγή: People

Δηλώσεις on camera έκανε η Εύη Ιωαννίδου, και η Μέγκι Ντρίο μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της πρώην φίλη της, που ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τη Μέγκι να ισχυρίζεται ότι η Εύη λέει ψέμματα, ότι δεν γνωρίζει ότι συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής, και ότι αμφισβητεί- όπως υπονόησε- την πρόταση που είχε δεχτεί για να συμμετέχει στη σειρά «Εζέλ». «Θα ήθελα να τη ρωτήσω ποιος της έκανε την πρόταση για το Εζέλ; Ο Ντάνος; [σ.σ. ο νικητής του πρώτου Survivor είχε δηλώσει επίσης ότι είχε δεχτεί πρόταση για τη σειρά] Γιατί ξέρω ότι κάποτε βγαίνανε με την Εύη».

Εκεί, λοιπόν, παρενέβη η παρουσιάστρια και είπε : «Δυο λεπτά, εννοείς ότι τα είχε ο Ντάνος με την Εύη;» και η συνεργάτιδά της στο πάνελ απάντησε: «Όχι, αλλά ξέρω ότι υπήρχε ένα φλερτ». Και αμέσως η Καινούργιου έσπευσε να της κάνει την παρατήρηση: «Αυτό, όμως, που κάνεις τώρα δεν είναι ωραίο. Κάποια πράγματα δεν λέγονται, τα παιδιά δεν το έχουν πει πουθενά,  είναι πολύ προσωπικό τους. Το να λέγονται στον αέρα μιας εκπομπής κάποια πράγματα είναι άκομψο. Μπορεί η ίδια να μην θέλει να το πει. Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχεις νεύρα με την Εύη, αλλά τοποθετήσου σ’ αυτά που λέει. Αλλά εφόσον δεν το έχουν πει οι ίδιοι, δεν είναι ωραίο να αναφέρεται δημόσια.».

Η ίδια η Μέγκι προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι «σε λίγο η Εύη θα μας πει ότι είχε πρόταση από το Hollywood» και η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε: «Γιατί βγάζεις εκνευρισμό; Δεν είπε κάτι κακό για σένα.»

Η Μέγκι Ντρίο προσπάθησε στη συνέχεια να εξηγήσει ότι δεν είναι εκνευρισμός, αλλά στεναχώρια αυτό που νιώθει, αλλά η Κατερίνα δεν είχε ολοκληρώσει: «Δεν σου βάζω χέρι, αλλά είπες ότι υπήρχε ένα φλερτ. Αν υπήρχε, κράτα το για τον εαυτό σου. Μην τη δίνεις την άλλη στον αέρα.» και αφού ο διάλογος στο πάνελ συνέχισε και με τους υπόλοιπους συνεργάτες και τη Μέγκι να προσπαθεί να εξηγήσει πόσο την ενοχλούν κάποια πράγματα, η παρουσιάστρια θέλησε να κλείσει το θέμα ξεκαθαρίζοντας και τονίζοντας: «Εμένα αυτό που δε μου άρεσε και πάνω σ’ αυτό τοποθετήθηκα, και δεν το παίρνω πίσω, είναι να δίνουμε μέσα από την εκπομπή δεν θέλω εγώ, εφόσον εγώ παρουσιάζω την εκπομπή καταστάσεις προσωπικές που μπορεί να μην είναι γνωστές. Δεν θέλω στη δική μου εκπομπή να συμβαίνει αυτό. Αν θες να πας σε άλλη εκπομπή, να πας στους μεσημεριανούς μπορεί να είσαι καλοδεχούμενη. Δε θέλω στη δική μου εκπομπή».

Keywords
Τυχαία Θέματα