Η Μαρίνα αφήνει αιχμές για την Ασημίνα στο GNTM 2: «Έπαθα σοκ με τη συμπεριφορά της»

13:22 15/11/2019 - Πηγή: People

Η σχέση της Μαρίνας με τα κορίτσια των FF ήταν εξ αρχής σαφής. Σχέση αντιπάθειας και σκληρού ανταγωνισμού. Την είχαμε δει πολλές φορές και μες στο παιχνίδι και στα παρασκηνιακά q&a που κάνουν στη Φωλιά των ΚουΚου, να εστιάζει στη συμπεριφορά τους και να τις κρίνει με πολύ αιχμηρό τρόπο. Δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει αυτό, ιδίως από τη στιγμή που είδε κι η ίδια στην τηλεόραση τι έλεγε η κάθε μία στις κάμερες.

Στη Φωλιά των ΚουΚου έκαναν μια αντιγραφή

του Read Mean Tweets που έχει ο Τζίμι Κίμελ στο σόου του και έβαλαν τρεις κοπέλες του GNTM 2 να απαντήσουν σε σχόλια στο Twitter. Σουζάνα, Όλγα και Μαρίνα έδωσαν τις απαντήσεις τους και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βρίσκεται στα όσα είπε η τελευταία για την Ασημίνα.

Απαντώντας σε ένα σχόλιο που την αποκαλούσε κουτσομπόλα, η Μαρίνα είπε: «Η αλήθεια είναι ότι τις FF δεν τις άφησα ασχολίαστες καμία φορά. Όταν κάτι δεν μου αρέσει, δεν έχω πρόβλημα να το δείξω και μπροστά στα άτομα. Όχι μόνο στις κάμερες. Το μεγαλύτερο σοκ, σαν διπρόσωπος χαρακτήρας, ήταν η Ασημίνα. Ήταν άλλη. Τελείως διαφορετική πίσω από τις κάμερες, με εμάς, στο σπίτι. Με αυτά που έχω δει, έχω πάθει σοκ. Τίποτα, κακός χαρακτήρας. Γιατί; Για την τηλεόραση; Για να ακούγεται; Δε μπορώ να καταλάβω. Ξεκάθαρα διπροσωπία».


Keywords
Τυχαία Θέματα