Αλέξης Γεωργούλης: Οι πρώτες φωτογραφίες από την ορκωμοσία του στο Στρασβούργο

17:50 4/7/2019 - Πηγή: People

Και επίσημα χρέη Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε ο Αλέξης Γεωργούλης. Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου στο Στρασβούργο.

Λίγο μετά την ορκωμοσία μάλιστα, ο ηθοποιός έστειλε το δικό του μήνυμα δίνοντας τη δική του απάντηση σε όσους σχολίασαν αρνητικά την είσοδό του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Γεωργούλης δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες γράφοντας χαρακτηριστικά : «Στρασβούργο, 2 Ιουλιου 2019, ορκίστηκα ευρωβουλευτής ενώπιων της ολομέλειας

του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ανήκω στο 61% των ευρωβουλευτών που εκλεγόμαστε για πρώτη φορά, γεγονός που δείχνει την ανάγκη για ανανέωση σε ιδέες και πρόσωπα. Η χαρά να εκπροσωπώ όσους με ψήφισαν άλλα και εκείνους που δεν με ψήφισαν, εναλλάσσεται με την ευθύνη να αποτελέσω χρήσιμο μέλος του Ευρωκοινοβουλίου, όχι μόνο για την πολιτική μου ομάδα, αλλά και για τη την χώρα μας και φυσικά και για την Ευρώπη μας».

Στη συνέχεια δημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει: «Στόχος μου είναι να ασχοληθώ με τον πολιτισμό. Ο πολιτισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Ελλήνων όπως και των Ευρωπαίων και από την μεριά μου δεσμεύομαι να πάρω τέτοιες πρωτοβουλίες και να ακολουθήσω τέτοιες γραμμές ώστε να βοηθήσω στην στήριξη του σε όλα τα επίπεδα. Μακριά από μικροκομματικές και μικροαστικές διαφορές ή αντιλήψεις. Ο πολιτισμός μπορεί να μας ενώσει και εγώ θα βάλω όλη μου την δύναμη σε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα