GNTM 2: Η μείωση των FF φέρνει νέα προσθήκη – Ποια παίκτρια προστίθεται στο παρεάκι των 3

14:26 6/11/2019 - Πηγή: People

Είθισται σε μια επιχείρηση ή έναν οργανισμό, όταν μειώνονται τα άτομα που τον απαρτίζουν, να ξεκινάει μια διαδικασία scouting, να βγαίνει αγγελία για να γίνουν προσλήψεις. Κάπως έτσι λειτουργούν και στις FF του GNTM 2. Οι Fantastic Five δεν είναι πια πέντε. Το βράδυ της Δευτέρας είδαμε ότι έγιναν Fantastic Four, αλλά και πάλι ήταν καλά γιατί έστεκε το όνομα της ομάδας.

Το βράδυ της Τρίτης όμως που αποχώρησε η Σουζάνα για δεύτερη φορά, δε θα μπορούσαν να είναι FF, αλλά FT. Αυτό το έλλειμμα έπρεπε κάπως να καλυφθεί. Έτσι, είδαμε από το φινάλε κιόλας του επεισοδίου την

Κωνσταντίνα να βρίσκεται κοντά τους για να αποχαιρετήσει τη Σουζάνα.

Η Κωνσταντίνα μάλιστα μίλησε και στην κάμερα του GNTM, όπου άφησε ανοιχτή την πόρτα για την συμμετοχή της σε αυτή την κλίκα. «Πάντα προσπαθώ στους ανθρώπους να δίνω μια δεύτερη ευκαιρία. Γουστάρω τον χαρακτήρα και την αύρα τους. Με καταλαβαίνουν και τις καταλαβαίνω».

Στη Φωλιά των ΚουΚου ενίσχυσε τις δηλώσεις της κάνοντας λόγο για «θελκτική προσωπικότητα που μου αρέσει πολύ» όσον αφορά τις τρεις που έμειναν από τις FF.

Δεδομένου όμως ότι ήταν ήδη σε μια παρέα, αυτό δημιουργεί θέματα, όπως καταλάβαμε κι από τα όσα είπε η Κέισι. «Έχει αφήσει ανοιχτή πόρτα και σε εμάς, αλλά στο τέλος θα μείνει μόνη, γιατί κανείς δεν θα την εμπιστεύεται».


Keywords
Τυχαία Θέματα
GNTM 2, – Ποια,GNTM 2, – poia