Ιωάννης Αθανασόπουλος: Κι όμως, ο «Γιάννος» από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν έτοιμος να παρατήσει την υποκριτική

14:54 14/10/2019 - Πηγή: People

Μπορεί ο «Γιάννος» να έφυγε νωρίς από τις «Άγριες Μέλισσες», όμως, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο ηθοποιός που τον υποδύεται με τεράστια επιτυχία, μόλις σήμερα αποκάλυψε ότι λίγο ακόμη και ήταν έτοιμος να παρατήσει το όνειρο του για καριέρα στον χώρο της υποκριτικής.

Προσκεκλημένος του Πρωινού και της Φαίης Σκορδά, ο ηθοποιός με σεμνότητα και ηρεμία αποκάλυψε ότι στα 32 του χρόνια και έχοντας ήδη ένα πτυχίο Πανεπιστημίου, είχε αρχίσει να σκέφτεται πώς θα αξιοποιήσει αυτό και όλα τα υπόλοιπα προσόντα του, ξεχνώντας για πάντα το όνειρο του για το θέατρο

και την Τέχνη.

«Είναι τρομερό συναίσθημα να καταφέρεις μέσα σε 5 επεισόδια να δείξεις όλη αυτή τη γκάμα που έχει αυτός ο ρόλος. Λίγο πριν έρθουν οι «Άγριες Μέλισσες» ήθελα να τα παρατήσω. Τελείωσα το 2015 τη δραματική σχολή. Τώρα είμαι 32.

Μελίνα Τσαμπάνη: Η γυναίκα πίσω από την επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μέσα από τα δικά της λόγια

Ξεκίνησα να δουλεύω από το πρώτο έτος της σχολής. Είχα μπει σε όλο αυτό, αλλά δεν υπήρχε αυτή η εξέλιξη. Τον Απρίλιο είχα φτάσει σε ένα σημείο που έλεγα κάτι πρέπει να κάνω. Ή να ασχοληθώ με το πτυχίο του πανεπιστημίου που έχω. Έχω τελειώσει marketing και επικοινωνία στο οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάω και 4 γλώσσες. Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Έλεγα πως δεν είναι γραφτό να ασχοληθώ με το θέατρο και την τηλεόραση», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο ηυθοποιός.

Ο ίδιος, όταν ρωτήθηκε για το πότε θα ξαναδούν οι τηλεθεατές τον «Γιάννο», έστω και σαν αναφορά στο παρελθόν, εξήγησε ότι την ερχόμενη Δευτέρα «επιστρέφει» για λίγο στη σειρά, παίζοντας, όμως, κομβικό ρόλο στις εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωάννης Αθανασόπουλος, Γιάννος, Άγριες Μέλισσες,ioannis athanasopoulos, giannos, agries melisses