Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 09/02

00:08 9/2/2020 - Πηγή: People

1 από 12Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα που ολοκληρώνεται σήμερα εντείνει την ανάγκη σου να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν σημαντικά το ταίρι σου. Η αισιοδοξία είναι στα ύψη και είναι αυτή που θα καθορίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πως θα κινηθείς καθώς δείχνεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να ξεπεράσεις εμπόδια που πιθανά απασχολούν τη σχέση σου. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να δραστηριοποιηθείς και σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και μπορούν

να αποδώσουν πολλά. Σήμερα η ευχάριστη διάθεση και το έντονο ερωτικό πάθος χαρακτηρίζουν τη σχέση σου και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται στο πλευρό σου για να απογειώσουν την αισιοδοξία και τη θετική σου σκέψη.

2 από 12Ταύρος: Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα που ολοκληρώνεται σήμερα στρέφει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα δώσουν το σύνθημα για αλλαγές άκρως αισιόδοξες και θετικές στους συγκεκριμένους τομείς. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το να δραστηριοποιηθείς σε οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε οδηγήσει σε οικονομικές διαπραγματεύσεις ή συναλλαγές, το ένστικτό σου κυριαρχεί και μπορεί να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση για εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Σήμερα εκμεταλλεύσου την ημέρα για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σας τον προσωπικό σου χώρο δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις και ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχονται για να τονίσουν την ανάγκη σου για τρυφερότητα και ασφάλεια. 

3 από 12Δίδυμοι: Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα που ολοκληρώνεται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν έντονα κυρίως το κοντινό αλλά και το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η επικοινωνία και ο τρόπος που εκφράζεις τις ανάγκες σου θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των οποίων υποθέσεων υπάρχουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις τη διαλλακτικότητα και την κατανόηση που χρειάζεται. Η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι μπορεί να σε φέρει κοντά σε νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και στη διάθεσή σου. Σήμερα μία κοντινή απόδραση θα είναι ιδανική για να περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου και να απολαύσεις τον έντονο αισθησιασμό που υπάρχει στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να εντείνουν την επιθυμία σου για συντροφικότητα και έντονη ερωτική ζωή. 

Sponsored Ad

4 από 12Καρκίνος: Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα που ολοκληρώνεται σήμερα δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς κυρίως με οικονομικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Έχεις την ευκαιρία να οριστικοποιήσεις θέματα που μπορεί να εκκρεμούν ή λογαριασμούς που πιθανά σε απασχολούν και δεν σε αφήνουν να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι η οικονομική σου ευμάρεια ή μη δεν είναι αυτή που σε χαρακτηρίζει σαν προσωπικότητα και να αφεθείς στην πραγματική σου άξια απολαμβάνοντας τη ζωή και τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Προσοχή γιατί η αδιαλλαξία θα δημιουργήσει εμπόδια στην εξέλιξη των σχέσεων σου. Σήμερα η ανάγκη να βρεθείς κοντά με το ταίρι σου κυρίαρχη και είναι αυτή που μπορεί να σε οδηγήσει στο να δημιουργήσεις το κατάλληλο πεδίο για να απολαύσεις στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η νιώθεις ότι μπορείς να κυριαρχείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και αυτό θα παίξει κυρίαρχο ρόλο σε πιθανές νέες γνωριμίες

5 από 12Λέων: Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Υδροχόο που ολοκληρώνεται σήμερα δημιουργεί έντονα την ανάγκη να επικεντρωθείς στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή προσπαθώντας να βάλεις ζητήματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε τάξη. Αυτό σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε όλα τα επίπεδα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για σημαντικές νέες συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν σε ότι αφορά την καριέρα σου αλλά και εξελίξεις άκρως θετικές σε ότι αφορά την σχέση σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Άλλωστε ο ερωτισμός και η δημιουργικότητα απογειώνουν τη σκέψη σου. Σήμερα πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου έχει το ταίρι σου και αυτό δεν θα διστάσεις να το κάνεις ξεκάθαρο και να δώσεις την προσοχή που του αξίζει. Αν είσαι ελεύθερος/η ο έντονος αισθησιασμός και το πάθος που σε διακρίνει είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και θα φέρουν πολλά νέα πρόσωπα στη ζωή σου. 

6 από 12Παρθένος: Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα που ολοκληρώνεται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά καταστάσεις του παρελθόντος που εκκρεμούν και είναι ανάγκη να τακτοποιήσεις. Γεγονός είναι ότι ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη και δεν είναι εύκολο να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. Μην επιτρέψεις σε καταπιεσμένη οργή και θυμό να κυριαρχήσουν και δώσε στον εαυτό σου την επιλογή να ακούσει την διαίσθησή του και να την ακολουθήσει πίστα. Έτσι θα μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες σου και να αντιμετωπίσεις ζητήματα της καθημερινότητας που πιθανά σε βαραίνουν με περισσότερο ρεαλισμό. Σήμερα η τρυφερότητα παίζει καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου και δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων που θα εντείνουν τις ευαισθησίες και την ανάγκη για ονειροπόληση. 

Sponsored Ad

7 από 12Ζυγός: Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα που ολοκληρώνεται σήμερα και σου δίνει την ευκαιρία να αφιερωθείς στις φιλικές σου σχέσεις και σε πιθανά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική σου ζωή. Αυτό δεν αποκλείεται  να σε οδηγήσει στο να κινηθείς με άκρως δυναμικό και έντονο τρόπο σε πρωτοβουλίες και βήματα που θα δώσουν λύσεις και θα δρομολογήσουν νέους στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά έχεις. Το να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να έχουν διαταράξει σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου θα είναι αυτό που θα σε ανακουφίσει και θα δώσει έναυσμα για νέα πράγματα στο μέλλον. Σήμερα η διασκέδαση και η από κοινού δραστηριοποίηση με τα φιλικά σου πρόσωπα θα είναι ότι καλύτερο για εσένα και το ταίρι σου καθώς θα αφήσετε πίσω σας ζητήματα που πιθανά δημιουργούν ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται για να αλλάξουν την προσωπική σου πορεία και να δώσουν νέα διάσταση στους στόχους σου. 

8 από 12Σκορπιός: Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα που ολοκληρώνεται σήμερα σε καλεί να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα που κυρίως απασχολούν τα επαγγελματικά σου αλλά και την οικογένεια και δεν αποκλείεται να κληθείς να πάρεις αποφάσεις που είναι σημαντικές για εσένα και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς και να διεκδικήσεις τις καλύτερες δυνατές απολαβές, αυτές που σε βοηθούν να νιώσεις σταθερότητα, αυτοπεποίθηση και ασφάλεια για αυτό που κάνεις. Άλλωστε η εργατικότητα και η υπευθυνότητα σου είναι στιγμή να αμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σήμερα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι πολλές, αυτό όμως δεν πρέπει να σε απομακρύνει από το ταίρι σου ή να δημιουργεί ένταση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο έρχονται για να δημιουργήσουν γερά θεμέλια και στην προσωπική σου ζωή.

9 από 12Τοξότης: Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα που ολοκληρώνεται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που πιθανό να απασχολούν τις σχέσεις σου με το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον καθώς φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν και σου δίνουν την ευκαιρία να τα λύσεις. Γεγονός είναι ότι νιώθεις πιο δυναμικά από ποτέ και η αισιοδοξία θα παίξει ρόλο στις όποιες εξελίξεις αφού μπορείς να ξεπεράσεις αντιπαραθέσεις ή προστριβές με μεγάλη ευκολία. Το να περάσεις όμορφα τις στιγμές αυτές είναι το σημαντικότερο για σένα και αυτό που θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω αρνητικές καταστάσεις. Σήμερα η θετική διάθεση κυριαρχεί και στον έρωτα, μία απόδραση στην ύπαιθρο θα είναι ιδανικοί να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην χάσεις την ευκαιρία για προσκλήσεις που μπορεί να υπάρχουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον καθώς εκεί μπορεί να κρύβεται ένας μεγάλος έρωτας.

Sponsored Ad

10 από 12Αιγόκερως: Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα που ολοκληρώνεται σήμερα και επικεντρώνεσαι στο να αντιμετωπίσεις θέματα που πιθανά αφορούν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να ασχοληθείς. Μην εγκλωβίζεσαι σε στις ανασφάλειες και στην καχυποψία σου γιατί είναι αυτά που δεν σε αφήνω να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να δρομολογήσεις τα βήματά σου. Φρόντισε να ακούσεις τη διαίσθησή σου που είναι έντονη και αλάνθαστη σε ότι σου προτείνει. Το ερωτικό πάθος στη σχέση σου βοηθά στο να ξεπεραστούν πιθανές εντάσεις που ταλαιπωρούν εσένα και το ταίρι σου. Σήμερα μετουσίωσε την ένταση και τη ζήλια σε πάθος και είναι βέβαιο ότι αυτό θα εκτοξεύσει τη σχέση σου στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, τα έντονα συναισθήματα που θα προκαλέσει μπορεί να σε φοβίσουν και να φέρουν στην επιφάνεια απωθημένα.

11 από 12Υδροχόος: Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Λέοντα που ολοκληρώνεται σήμερα και έχεις τη δυνατότητα να συζητήσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου πιθανά ζητήματα που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να απασχολούν τις μεταξύ σας σχέσεις. Είναι σημαντικό να δείξεις ότι μπορείς να αντιληφθείς πώς πρέπει να κινηθείς καθώς η διορατικότητα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις τελικές αποφάσεις. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να διεκδικήσεις την καλύτερη δυνατή θέση που μπορεί να έχεις σε πιθανές νέες συνεργασίες και να δείξεις ότι οι ανάγκες σου είναι σημαντικές και θέλεις να ικανοποιηθούν με κάθε τρόπο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αδιαφορείς για τις ανάγκες των άλλων. Σήμερα η χρυσή τομή σε αυτά που θέλεις εσύ και το ταίρι σου θα είναι η ιδανική λύση για να περάσετε όμορφα και για να ικανοποιήσετε ο ένας τον άλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η έρχονται πρόσωπα στη ζωή σου που σε ωθούν στο να κινηθείς με δυναμισμό και νέες πρακτικές προς τους προσωπικούς του στόχους.

12 από 12Ιχθύες: Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα που ολοκληρώνεται σήμερα  επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τη δουλειά και ζητήματα της καθημερινότητας που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Μην χάσεις την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τις πιθανές προτάσεις που έρχονται από το παρελθόν και μπορείς να επανεξετάσεις. Παράλληλα μην απογοητεύεσαι σε πιθανό παρασκήνιο που έρχεται στο προσκήνιο και σε αφορά, κινήσου προς θετική κατεύθυνση αντιμετωπίζοντας όποιες υποχρεώσεις και αγγαρείες έχεις αναλάβει με τον άψογο επαγγελματισμό που σε διακρίνει και είναι βέβαιο ότι αυτό θα οδηγήσει στην προσωπική σου δικαίωση. Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου για λεπτομέρειες που δεν αξίζει, δείξε προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος/η μην επιτρέψεις στην καθημερινότητα να σε αποσπάσει από τη διασκέδαση και από το έντονο ερωτικό παιχνίδι.

Πηγή: e-zwdia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα