Εβελίνα Παπούλια: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της

11:52 15/9/2019 - Πηγή: People

Το επόμενο βήμα στη σχέση της φαίνεται πως έκανε η Εβελίνα Παπούλια με τον αγαπημένο της Σταύρο σύμφωνα με την εφημερίδα Sectret και τη Σάσα Σταμάτη. Συγκεκριμένα η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας που είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια, αποφάσισαν να μείνουν μαζί, ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το σπίτι τους βρίσκεται στην περιοχή του

Παπάγου.

Η Εβελίνα Παπούλια που προτιμά να κρατάει χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη σχέση της, σε συνέντευξή της στο παρελθόν είχε δηλώσει για τον Σταύρο: «Περνάω πολύ καλά, είναι υπέροχο πλάσμα, αλλά ούτε σε εκείνον ούτε σε εμένα αρέσει να μιλάμε γι’ αυτό που ζούμε. Δεν παίζουμε κρυφτό, επομένως, ναι, σε εξόδους μας, μας έχουν απαθανατίσει μαζί. Αλλά –στο τονίζω ξανά- δεν με αφορά να υπάρχω στον Τύπο για την ιδιωτική μου ζωή. Παίζω σε μια σειρά, θα κάνω θέατρο. Όλα τα άλλα είναι για μένα και για τον άνθρωπο μου».

Θυμίζουμε πως η καταξιωμένη ηθοποιός παραμένει στο δυναμικό του Alpha , όπου θα τη δούμε στη νέα κωμική σειρά του καναλιού, «Σπίτι είναι…», που σκηνοθετεί ο Ανδρέας Μορφονιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα