Η συλλογή του Kanye για την A.P.C. ξεπούλησε και ο ιδρυτής της φίρμας ξεσπάθωσε

09:36 16/7/2013 - Πηγή: People

Δε μπορούμε να πούμε ότι μας προκαλεί εντύπωση. Η limited συλλογή του Kanye West σε συνεργασία με τη γαλλική φίρμα A.P.C. ξεπούλησε σε μερικές μόνο ώρες αφού έγινε διαθέσιμη, μέσω του επίσημου site της εταιρείας.

Εν τω μεταξύ ο ιδιοκτήτης της A.P.C., Jean Touitou, μίλησε στο site Style.com για τη συνεργασία του με τον ράπερ και από ότι καταλάβαμε, πίσω

από τις λέξεις, ο Kanye δεν πρέπει να είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου –λες κι είχαμε καμιά αμφιβολία.

Διαβάστε επίσης: Kanye WestKim είναι η αληθινή του αγάπη

«Όταν έχεις να κάνεις με έναν τύπο που θέλει να ξανασχεδιάσει τα πάντα ώστε να ταιριάζει με το βασίλειο του τέλειου κόσμου του σου παίρνει λίγο χρόνο μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει και να πεις “ok, συμφωνώ αλλά ας ξεκινήσουμε από κάτι πιο μικρό και βλέπουμε”, εξομολογήθηκε ο Touitou ευθαρσώς και συνέχισε «Δεν ασχολούμαι πολύ με τις διασημότητες. Οι μόνο διάσημοι που με εντυπωσιάζουν είναι οι συγγραφείς. Δεν ακολουθώ κανέναν θεό, κανέναν διάσημο, καμία αυθεντία και κανένα μύθο».

Η σειρά που περιελάμβανε επτά κομμάτια, ανάμεσά τους δύο T-shirts, δύο τζιν παντελόνια και τρία φούτερ με κουκούλα, για 120 δολάρια το καθένα, προς το παρόν είναι μόνο διαθέσιμη για pre-order καθώς η φίρμα τρέχει και δεν προλαβαίνει να παράγει κι άλλα.

The post Η συλλογή του Kanye για την A.P.C. ξεπούλησε και ο ιδρυτής της φίρμας ξεσπάθωσε appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα