Η Πριγιάνκα Τσόπρα απαντά για την διαφορά ηλικίας που έχει με τον Νικ Τζόνας: «Αν ήμουν άντρας δεν θα το συζητούσαμε τόσο»

14:46 10/12/2019 - Πηγή: People

Αν παρατηρήσει κανείς την Πριγιάνκα Τσόπρα και τον Νικ Τζόνας πως συμπεριφέρονται δημόσια μεταξύ τους, την αγάπη και τη στοργή που έχουν, δεν θα μπει καν στη διαδικασία να σκεφτεί πως έχουν διαφορά ηλικίας. Εν τούτοις, υπάρχει κόσμος που το συζητάει, αν κρίνουμε από την ερώτηση που τέθηκε στην ηθοποιό στη συνέντευξή της στο Daily Beast.

Η Πριγιάνκα Τσόπρα βρίσκεται στο Μαρακές, όπου βραβεύτηκε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της πρωτεύουσας του Μαρόκο και κλήθηκε να σχολιάσει

την δεκαετή διαφορά ηλικίας που έχει με τον εδώ και ένα χρόνο σύζυγό της.

«Προφανώς και η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανένα ρόλο μεταξύ μας. Έχω όμως την αίσθηση πως συζητιέται πολύ περισσότερο όταν μια γυναίκα είναι μεγαλύτερη. Πολλοί άντρες καταλήγουν να παντρεύονται νεότερες γυναίκες. Γίνεται θέμα όταν μια γυναίκα είναι μεγαλύτερη. Σε εμάς δεν ήταν ποτέ θέμα. Ήταν θέμα για τον κόσμο στον οποίο ζούμε εγώ και ο Νικ. Ο Νικ είναι μια παλιά ψυχή. Είναι τόσο ευγενικός. Ξέρει καλά τον κόσμο. Έχει μια καριέρα 20 ετών. Ζει με διαβήτη τύπου 1 όλα αυτά τα χρόνια. Κατανοεί καλά τον κόσμο και ζει με μια ωριμότητα.

Στον γάμο μας δεν υπήρχαν κάμερες. Ανεβάσαμε μόνο λίγες φωτογραφίες την επόμενη ημέρα. Ήταν τόσο όμορφη η τελετή στον γάμο μας. Νιώθω ότι υπήρχε τόση αγάπη και φροντίδα στο ότι δύο εντελώς διαφορετικές κουλτούρες μπορούν να ενωθούν με τόση αρμονία. Αυτό κρατάω εγώ από τον γάμο, καθώς το ενδιαφέρον που υπήρξε ήταν πολύ μεγάλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα