Η «πληρωμένη» απάντηση του Αντώνη Βλοντάκη στον Γιάννη Σαββιδάκη

13:21 23/6/2019 - Πηγή: People

Ο Αντώνης Βλοντάκης, πρώην αθλητής του Πόλο και φετινός πρωταγωνιστής στην πολύ επιτυχημένη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο Page 2,  της εφημερίδας Νέα Σελίδα. Μεταξύ άλλων απάντησε και σε ένα σχόλιο που είχε κάνει παλαιότερα ο Γιάννης Σαββιδάκης για εκείνον και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Η τηλεόραση έχει γίνει μίξερ! Εδώ έπαιξε ο Αντώνης Βλοντάκης, ο οποίος είναι κούκλος σε σίριαλ, γιατί να μην παίξει

ο Ντάνος, ο οποίος είναι κι αυτός κούκλος. Εκεί κολλάμε τώρα;», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σαββιδάκης, όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου, στην τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ».

Ο Αντώνης Βλοντάκης, σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη δήλωση, δεν δίστασε να αποκαλύψει τους ενδοιασμούς που είχε όταν του πρότειναν να παίξει σε καθημερινό σήριαλ.

«Έχει δίκιο. Δεν είναι το πιο σύνηθες ένας αθλητής του πόλο να παίζει σε σίριαλ ή να συμμετέχει σε εκπομπές. Αλλά, όταν γεννιέσαι, δεν είσαι ικανός να κάνεις μόνο ένα πράγμα στη ζωή σου. Δηλαδή, στα 33 μου, που σταμάτησα το πόλο, θα έπρεπε να πάψω να εργάζομαι; Από εκεί και πέρα, όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Δοκιμάζω να παίξω στο θέατρο και στην τηλεόραση και, αν με αντέξει το σχοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα» ανέφερε ο πρώην αθλητής του Πόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα