Η Πέγκυ Ζήνα απαντά στις κόρες της Βίκυς Μοσχολιού για την ενόχληση τους σχετικά με το τραγούδι «Άνθρωποι Μονάχοι»

14:34 29/11/2019 - Πηγή: People

Στα MAD Awards του 2018 η Πέγκυ Ζήνα είχε εμφανιστεί με τον ράπερ Καταχθόνιο και τον Σαλαμπασόπουλο για να παρουσιάσουν μια ειδική διασκευή του τραγουδιού Άνθρωποι Μονάχοι που έχει μείνει στη μουσική ιστορία από τη Βίκυ Μοσχολιού. Η παρεμβολή ραπ στίχων και μελωδίας σε δύο σημεία του τραγουδιού δεν ελήφθησαν με θετικό τρόπο από τις κόρες της Μοσχολιού, που είχαν τοποθετηθεί αρνητικά στα social media.

Κατά

την παρουσία της στο The 2Night Show η Πέγκυ Ζήνα ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ενόχληση-παρεξήγηση με τις δύο κυρίες και εξήγησε πως ήταν μόνο μια διασκευή για τα MAD, όπου θέλησαν να συστήσουν το κομμάτι σε μια νεολαία που ακούει μόνο ραπ και τραπ.

«Δεν αλλοιώθηκε το τραγούδι. Απλώς σε ένα κοινό 6.000, απ΄όλη την Ελλάδα, θέλαμε να τιμήσουμε τα παιδιά που δεν ακούνε καθόλου λαϊκά. Εγώ στις ζωντανές μου εμφανίσεις και τις συναυλίες μου, δεν το είπα ποτέ έτσι το κομμάτι. Το κάναμε με πολλή αγάπη για τα βραβεία MAD. Πήγα και το έκανα με πάρα πολλή αγάπη. Στις ζωντανές μου εμφανίσεις το λέο με τον μαέστρο μου πιάνο-φωνή και στις άλλες μισές με τον ίδιο τον Γιάννη Σπανό στις συναυλίες του. Δεν το λέω δηλαδή εγώ το κομμάτι πειραγμένο. Όταν το άκουσε ο Σπανός συγκινήθηκε όπως κι εγώ. Αν γίνει κάτι για μένα όταν φύγω από τη ζωή και δεν της αρέσει της Ηλέκτρας, δε θα ήθελα να θυμώσει κανείς μαζί της».


Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέγκυ Ζήνα, Βίκυς Μοσχολιού, Άνθρωποι Μονάχοι,pegky zina, vikys moscholiou, anthropoi monachoi