Η Αναστασία Παντούση μιλάει για τον ρόλο της στο Κόκκινο Ποτάμι: «Ο ρόλος της Ιφιγένειας είναι ρόλος ζωής»

13:13 29/11/2019 - Πηγή: People

Οι μεγάλες της αγάπες είναι οι τέχνες και τα παιδιά. Σπούδασε νηπιαγωγός, αλλά στην πορεία την κέρδισε το παιδικό θέατρο. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι στο Open, Αναστασία Παντούση, περιγράφει στο People το τηλεφώνημα που δέχτηκε τον περασμένο Μάρτιο και άλλαξε τα δεδομένα, τη γνωριμία με τον Μανούσο Μανουσάκη, αλλά και άγνωστες λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή
της στον Μαρίνο Βυθούλκα και το περιοδικό People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 1/12 με το Έθνος της Κυριακής

«Ο ρόλος της Ιφιγένειας είναι ρόλος ζωής»

Είναι Σάββατο πρωί. Επίσης είναι Μάρτιος και η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα η Αναστασία να είναι κάτω από τα σκεπάσματά της και να κοιμάται. Το τηλέφωνό της, όμως, χτυπά ασταμάτητα. «Το σήκωσα και ήταν η casting director Χρύσα Ψωμαδέλλη, η οποία μου είπε να περάσω από τα γραφεία του Μανούσου Μανουσάκη για τη σειρά Το Κόκκινο Ποτάμι. Εκείνη την ημέρα ήμουν άρρωστη και την παρακάλεσα να το κανονίσουμε για την επόμενη εβδομάδα. Επέμενε, όμως, να πάω την ίδια μέρα. Έτσι, ετοιμάστηκα και πήγα στην εταιρεία Τηλεκίνηση στο Χαλάνδρι.

Μόλις μπήκα, συναντήθηκα με τον κύριο Μανουσάκη και πήγαμε στο γραφείο του. Ήμουν χαρούμενη που τον γνώριζα. Εκείνος με ρώτησε τι έχω κάνει μέχρι τώρα και μιλήσαμε και για άλλα πράγματα, πέρα από τα επαγγελματικά. Ήθελε να μάθει για τη ζωή μου και ομολογώ πως ήταν μια ευχάριστη συζήτηση. Μάλιστα, επειδή είχα διαβάσει και για την υπόθεση της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι, του είπα πως είναι πραγματικά μια πολύ αξιόλογη κίνηση για την ελληνική τηλεόραση. Τότε μου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της συνεργασίας, χωρίς να πούμε κάτι παραπάνω. Έφυγα και επέστρεψα στο σπίτι μου για να ξεκουραστώ.

Την επομένη το πρωί, η Χρύσα μου τηλεφώνησε πάλι και μου είπε να πάω να τους συναντήσω ξανά στο γραφείο. Μόλις μπήκα μέσα, ήταν και οι δύο απέναντί μου. Ο Μανουσάκης με κοίταξε στα μάτια και μου είπε “Σε θέλω για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ιφιγένειας”. Ύστερα από αυτό υπήρξε μια παύση ενός λεπτού. Μόλις μου πρότεινε τον ρόλο, μούδιασα. Ήμουν χαμένη και δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω αυτό που συνέβαινε. Ήταν πολύ μεγάλη τιμή αυτό για μένα και τον ευχαρίστησα για τη συγκεκριμένη πρόταση. Παρ’ όλα αυτά, ο κύριος Μανουσάκης δεν ήταν ο αυστηρός σκηνοθέτης που είχα στο μυαλό μου, αλλά ένας πολύ γλυκός και ζεστός άνθρωπος. Μόλις δώσαμε τα χέρια, με αγκάλιασε και ήμασταν και οι δύο πολύ συγκινημένοι» περιγράφει στο People και συνεχίζει:

«Εκείνη την περίοδο συζητούσα για μια ταινία και για άλλες δύο σειρές στην τηλεόραση. Το τηλεφώνημα, όμως, που δέχτηκα το Σάββατο άλλαξε πολλά δεδομένα και πλέον μπορώ να πω με σιγουριά πως νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη για τις εξελίξεις το τελευταίο διάστημα στην επαγγελματική μου ζωή. Τρεις μέρες μετά το τηλεφώνημα, ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Ο ρόλος της Ιφιγένειας είναι ρόλος ζωής».

Φωτογραφίες: Στέφανος Παπαδόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα