Η Μίνα Αρναούτη απαντά οργισμένη στα κακεντρεχή σχόλια περί Μυκόνου

14:44 5/9/2019 - Πηγή: People

Η παρουσία της στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη εκείνο το μοιραίο βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 την στιγμάτισε για πάντα. Όχι μόνο ως προς τον εαυτό της, σε επίπεδο ψυχολογικό και συναισθηματικό. Όχι μόνο στην κρίση της κοινής γνώμης που καταδικάζει κι αποθεώνει εύκολα. Αλλά και στον οργανισμό της. Η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε ότι ακόμα πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία για αγωγές και επεμβάσεις που απαιτούνται.

Η σχεδόν οργισμένη της ανάρτηση ήρθε μετά από διάφορα σχόλια που της έκαναν στο Instagram σε φωτογραφίες της από τη θάλασσα και από πισίνες όπου έκανε τα μπάνια της στον τόπο καταγωγής της, στη Μυτιλήνη.

Εκεί η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε ότι ταλαιπωρείται ακόμα το σώμα της από τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ. Μάλιστα, πριν δύο μήνες βγήκε από ακόμα ένα χειρουργείο.

«Το γεγονός ότι έγινα γνωστή από ένα δυστύχημα δεν το διάλεξα ούτε το προφήτεψα. Στη ζωή γίνονται πολλά χωρίς εμείς να κουνήσουμε το μικρό μας δαχτυλάκι. Στην ερώτηση “τι δουλειά κάνω” έχω απάντηση! Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία. Το τελευταίο το έκανα πριν δυο μήνες και πριν έρθω στο νησί μου στη Μυτιλήνη, το οποίο δεν το ανακοίνωσα ποτέ δημόσια, γιατί έχοντας κάνει 16, πλέον έχω κουραστεί και η ίδια με τον εαυτό μου.

Δεν ξέρω πως όλοι αυτοί που σχολιάζουν τόσο αρνητικά κάτω από φωτογραφίες μου έχουν σκεφτεί ποτέ αν μπορώ καν να δουλέψω τόσα χρόνια που μπαινοβγαίνω σε νοσοκομεία, δεν ξέρω αν μπορούν να αναλογιστούν το μέγεθος αυτού του συμβάντος που πέρασα, ψυχολογικά, σωματικά και ηθικά. Λοιπόν, πριν δυο μήνες εγώ έκανα μια επέμβαση από την οποία βγήκα με ένα πεσμένο αιματοκρίτη κάπου στο 22-24.

Ζαλάδες μια εβδομάδα όλη μέρα μέσα στο σπίτι και με το άγχος μην πάθω κάτι και είμαι μόνη μου. Αφού τελείωσε το μαρτύριο αυτό ήρθα στο νησί από όπου κατάγομαι και ζει και η μητέρα μου μόνιμα εδώ. Πού είδαν όλοι αυτοί τη Μύκονο; Πού είδαν τις χλιδάτες διακοπές; Για ένα μπάνιο μπορεί να πάει όλος ο κόσμος στο χωριό του, αυτό έκανα και εγώ»!

Αυτές είναι μερικές από τις επίμαχες φωτογραφίες που προκάλεσαν τα αρνητικά σχόλια και την αντίδραση της.

View this post on Instagram

Οι διακοπες τελειωνουν… Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν (;)

A post shared by Mina Arnaouti (@mina.arnaouti) on Aug 26, 2019 at 4:07am PDT

View this post on Instagram

Ζήσε για σένα και άσε τους άλλους να ζήσουν για τον εαυτό τους! Αν δε το κάνεις για σένα θα μπεις σε μια διαδικασία να θες να αποδείξεις στους άλλους κάτι που πιθανόν να μην είσαι

A post shared by Mina Arnaouti (@mina.arnaouti) on Aug 23, 2019 at 7:48am PDT

View this post on Instagram

Your flaws are perfect for the heart that’s meant to love you… (Για οσους δεν εχουν δει να εχω σημαδια)

A post shared by Mina Arnaouti (@mina.arnaouti) on Aug 20, 2019 at 8:39am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα