Η Μέγκι Ντριο «καρφώνει» τον Ιαν Στρατή: «Μου έστειλε μήνυμα πριν την Καζαριάν για να είμαι στο βίντεοκλιπ και με φλέρταρε»

17:12 14/11/2019 - Πηγή: People

Καλεσμένος στο Celebrity Travel του Νίκου Κοκλώνη είναι ο Ίαν Στρατής και μεταξύ άλλων απαντά για το αν έχει σχέση με την Ειρήνη Καζαριάν, μετά τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι. Ο Ίαν Στρατής εξηγεί ότι ήρθαν σε επαφή μόνο για να παίξει στο βίντεο κλιπ του και τίποτα παραπάνω.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα που παίχτηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε, είχε να προσθέσει πληροφορίες η Μέγκι Ντρίο.

Η Μέγκι που πρέπει να εμπλέκεται στο 80% των πραγμάτων που συμβαίνουν τηλεοπτικά και στην σόουμπιζ, αν κρίνουμε από το ότι έχει πάντα κάτι να σχολιάσει, ανέφερε ότι ο Ίαν Στρατής είχε προσεγγίσει εκείνη πριν την Καζαριάν. Μόνο που στη δική της περίπτωση δεν είχε μείνει μόνο στην πρόταση για το βίντεο κλιπ. Η Μέγκι ισχυρίστηκε πως ο Ίαν Στρατής την φλέρταρε αρκετά, αλλά εκείνη δεν ήθελε ούτε να παίξει στο κλιπ ούτε να ενδώσει στο φλερτ του.

«Θα μου φαινόταν πολύ περίεργο αν το πλασάραν σαν σχέση αυτό. Γιατί ο Ίαν Στρατής έστελνε μηνύματα και σε μένα για να συμμετάσχω στο βίντεο κλιπ του. Αρνήθηκα γιατί δεν τον έχω και σε τόσο μεγάλη εκτίμηση. Δεν ήθελα να συμμετάσχω σε αυτό το βίντεο κλιπ και πήγε στην Καζαριάν. Από εκεί και πέρα κατάλαβα πως ήθελε και φλερτ στα μηνύματα. Ήταν φλερτ-δουλειά. Φαίνεται τώρα. Από το πρωί μηνύματα, μετά το βράδυ ξανά μηνύματα. Είχαν φατσούλες, καρδούλες, να με γνωρίσει από κοντά, πρέπει να ήταν στο Fantasia με τον Αργυρό».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα