Η luxury designer L’Wren Scott συνεργάζεται με τη φίρμα ρούχων Banana Republic

23:37 10/7/2013 - Πηγή: People

Η φίρμα ρούχων Banana Republic συνεργάζεται με τη σχεδιάστρια ρούχων L’Wren Scott σε μια σειρά από ρούχα και αξεσουάρ για τις χειμερινές μας διακοπές, όπως αναφέρει το site Women Wear Daily. H Scott δε συνηθίζει συχνά τέτοιες κινήσεις αφού ανέκαθεν πλάσαρε τις συλλογές της ως άκρως αποκλειστικές με μικρό αλλά προσεκτικά επιλεγμένο πελατολόγιο και με

λίγους αλλά εκλεκτούς καλεσμένους στα fashion shows της.

Διαβάστε επίσης: Σήμερα στο Instagram -Η πρώτη φωτογραφία της συνεργασίας Madonna – Rita Ora

Βέβαια ούτε η Banana Republic έχει επιδιώξει μέχρι τώρα συνεργασίες με πιο luxury designers αφού ανέκαθεν διάλεγε πιο preppy και mainstream φίρμες όπως την Issa και τη Milly. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Banana Republic, Simon Kneen, παραδέχτηκε ότι αυτός ο συνεταιρισμός υπήρξε απαιτητικός αλλά είναι ενθουσιασμένος που έχει ένα τέτοιο όνομα υψηλής ραπτικής στο πλευρό του.

Η συλλογή, που περιλαμβάνει μπούζες με βολάν -σήμα κατατεθέν της σχεδιάστριας -τζιν, φορέματα και στενά jackets, θα κυμαίνεται ανάμεσα στα 40 μέχρι 165 δολάρια, ενώ ανάμεσα στα αξεσουάρ θα μπορεί κανείς να βρει ένα clutch με αποσπώμενο λουράκι, διακοσμημένο με πετράδια, το οποίο μπορεί να φορεθεί και ως κολιέ. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 5 Δεκεμβρίου στα ομώνυμα καταστήματα και στο διαδίκτυο.

The post Η luxury designer L’Wren Scott συνεργάζεται με τη φίρμα ρούχων Banana Republic appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα