Τα όνειρα της Δέσποινας Μοιραρακη

23:19 10/7/2013 - Πηγή: People

Βρέθηκε στη Μόσχα με το σύζυγο της Γιάννη Κοντούλη. Η Δέσποινα Μοιραράκη με αφορμή το επαγγελματικό της ταξίδι και το νέο της άνοιγμα στην αγορά της Ρωσίας αποκαλύπτει ποια είναι τα όνειρα της.

Δείτε επίσης: Αλέξης Γωργούλης: «Κάποια στιγμή η κατάσταση με τους παπαράτσι στην Ελλάδα είχε ξεφύγει»

Η επιχειρηματίας στο εξωτερικό είναι πλέον γνωστή με το νέο brand name Miraraki exclusive carpets που προωθεί. «Θέλω το brand να επεκταθεί σε αρκετές χώρες

της Ευρώπης και να γίνουν γνωστά τα χαλιά Μοιραράκη. Δεν είχα ποτέ όνειρο να φτιάξω ένα κατάστημα στη Ρωσία ή στο Μόντε Νέγκρο που θα πάω στις είκοσι του μήνα για την έκθεση. Δεν έχω ξεκινήσει ποτέ βάζοντας μακρινούς στόχους. Είμαι από τους ανθρώπους που αξιοποιώ τις ευκαιρίες. Μπορεί να μας έτυχε αυτή η στραβή σε όλους μας, αλλά προσπαθώ με νύχια και με δόντια να βρω και άλλους τρόπους, για να κερδίσω το παιχνίδι. Συνεχίζω να υιοθετώ για πολλοστή φορά στη ζωή μου το ουδέν κακό αμιγές καλού» λέει στο περιοδικό Hello.

Διαβάστε ακόμη: Ήμασταν εκεί: Bensimon by Θανάσης Λάλας

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή αυτό που ενδιαφέρει την Δέσποινα Μοιραράκη είναι να έχει την υγεία της και τα αγαπημένα της πρόσωπα δίπλα της!

The post Τα όνειρα της Δέσποινας Μοιραρακη appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα