Η Λαίδη κι ο Αλήτης: Το νέο trailer μας βάζει για τα καλά στο κλίμα ενός σκυλίσιου έρωτα

12:33 15/10/2019 - Πηγή: People

Είναι από τις λιγότερο αναφερόμενες και προβεβλημένες ταινίες της Disney. Είναι όμως κι απ΄αυτές τις δυνατές ιστορίες που γράφονται μέσα μας με πιο έντονο τρόπο. Μόνο και μόνο που καταπιάνονται με την σκυλίσια ζωή και στήνουν έναν έρωτα, μας αρκεί. Αν σε αυτό προσθέσουμε και την ταξική ανισότητα, τότε η Λαίδη και ο Αλήτης είναι από τα παραμύθια που μένουν.

Και θα μας μείνει ακόμα περισσότερο τώρα που θα δούμε και την live action εκδοχή του. Μετά την animation ταινία των 90’s, έρχεται η ταινία που φτιάχτηκε στη λογική του Lion King. Με γραφικά που να είναι απολύτως πιστά στην κίνηση των σκυλιών της εκάστοτε ράτσας.

Γι΄αυτό το λόγο κιόλας επιλέχθηκε να τη σκηνοθετήσει ο animator Τσάρλι Μπιν. Κι αν κρίνουμε από το νέο trailer που κυκλοφόρησε, η δουλειά του είναι πολύ πιστή στο πρωτότυπο και άκρως πειστική.

Η Λαίδη κι ο Αλήτης είναι μια κλασική ιστορία επαφής ενός αδέσποτου σκύλου που του αρέσει αυτή η ζωή και μιας σκυλίτσας που της αρέσει η ζωή του κατοικιδίου. Όταν θα εμφανιστεί στο σπίτι το μωρό των αφεντικών της, τότε θα αρχίσουν οι υποψίες της να γίνονται πραγματικότητα. Θα την παραμελήσουν. Κι εκείνη θα αναζητήσει την άλλη ζωή που δεν έχει δει πώς είναι.

Στις φωνές των σκυλιών ακούμε τον Τζάστιν Θερού ως Αλήτη, την υπέροχη Τέσα Τόμπσον ως Λαίδη και τους Τζανέλ Μονέ, Σαμ Έλιοτ, Μπένεντικ Γουόνγκ, Άσλεϊ Τζένσεν σε φωνές άλλων σκύλων.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου στην πλατφόρμα της Disney που κάνει πρεμιέρα κιόλας τότε, αλλά για τις κινηματογραφικές αίθουσες δεν υπάρχει ενημέρωση αν και για πόσο θα κυκλοφορήσει. Το Disney+ πάντως δεν θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα πριν την άνοιξη του 2020.


Keywords
Τυχαία Θέματα