Η Κέισι Μίζιου φωτογραφίζεται με τα πιο κομψά street style looks και εμπνέει

13:47 20/2/2020 - Πηγή: People

Δεν ξέρουμε αν το μάθατε, αλλά η άνοιξη είναι ήδη εδώ. Όχι σε επίπεδο καιρού βέβαια, άλλωστε ποτέ δεν καλυτέρευε αισθητά ο καιρός, ακόμα και ως τα τέλη Μαρτίου. Σε επίπεδο ημερολογιακό όμως είναι, καθώς όλοι ξέρουν πόσο γρήγορα φεύγει το τελευταίο τμήμα του Φεβρουαρίου. Και για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά, η Κέιζ Μίζιου είπε να μας δώσει τις δικές της fashion προτάσεις.

Η Κέισι Μίζιου

φωτογραφήθηκε σε ένα fashion editorial που σίγουρα δίνει πολλές ιδέες για τα street style looks της άνοιξης. Το μοντέλο λοιπόν πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της Εύας Μπαλάση, φορώντας τέσσερα διαφορετικά looks. Το styling επιμελήθηκε η Μαρκέλλα Κουτσιούμπα ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά του μοντέλου επιμελήθηκε η Νικόλ Σουβρινού.

Κάποιες από τις εμφανίσεις μην τις θεωρήσεις ολοκληρωμένες. Άλλωστε, η Κέισι στόχο έχει να δείξει συγκεκριμένα κομμάτια που μπορείς να ενσωματώσεις στο στυλ σου κι όχι συνολικό στυλ. Όπως το καφέ τζάκετ με το καφέ παντελόνι.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Κέισι είναι πιθανότατα και η πιο ενεργή από την τριάδα του GNTM, καθώς έχουμε δει στο προφίλ της αρκετές επαγγελματικές φωτογραφίσεις και συνεργασίες.

View this post on Instagram

Photo by: @evabalasi Make up by: @nicolesourvini Styling by: @markella.k @instylegreece

A post shared by Κεισι Μιζιου (@keisi.miziou) on Feb 20, 2020 at 4:10am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα