Χάρης Βαρθακούρης: Υπέγραψε το συμβόλαιο για την παρουσίαση του Big Brother δίπλα σε ένα εικόνισμα

11:43 20/2/2020 - Πηγή: People

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ και για την παρουσίαση του Big Brother ο μουσικός Χάρης Βαρθακούρης.

View this post on Instagram

Αν μου έλεγε κάποιος πέρυσι την άνοιξη «Χάρη, θα κάνεις το γύρο του πλανήτη με τη γυναίκα σου, θα σας ακολουθούν κάμερες, αυτό θα προβληθεί στην τηλεόραση, θα σας συζητήσει όλος ο κοσμος και, δεν αποκλείεται, λίγο καιρό μετά, να

παρουσιάζεις μόνος σου εκπομπή», θα τον περνούσα για…ελαττωματικό και θα του πρότεινα να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια. Ωστόσο στη φωτογραφία βλέπετε να υπογράφω το πρώτο μου τηλεοπτικό συμβόλαιο (ως παρουσιαστής, όχι ως παίκτης/συμμετέχων, όπως πχ στο Globetrotters). Θέλω να ευχαριστήσω το @skaitv.gr για τη γενναιοδωρία του (γενικώς), τη διορατικότητα του (), τα στελέχη του, που, κακά τα ψέματα, παίρνουν ένα μεγάλο ρίσκο «επενδύοντας» πάνω μου, όσους είδαν κάτι σε μένα που μπορεί κι εγώ να μην το είχα προσέξει και last but not least, τον μέγιστο litigator, barrister, lawyer, arbitrator και negotiator @bairactaris που με τους συνεργάτες του «ταλαιπώρησαν» το νομικό τμήμα του καναλιού μέχρι να πέσει αυτή η πολυπόθητη τζίφρα. Είμαι μεγάλος αδερφός τριών αγοριών (αντρών πλέον) εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ε, τώρα θα τον παρουσιάσω κιόλας . . #varthakouris #skaitv #bigbrother #bigbrothergreece #tvhost #wtf #hoovoo #nogoingback

A post shared by ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) on Feb 19, 2020 at 5:59am PST

«Αν μου έλεγε κάποιος πέρυσι την άνοιξη «Χάρη, θα κάνεις το γύρο του πλανήτη με τη γυναίκα σου, θα σας ακολουθούν κάμερες, όλο αυτό θα προβληθεί στην τηλεόραση, θα σας συζητήσει όλος ο κοσμος και, δεν αποκλείεται, λίγο καιρό μετά, να παρουσιάζεις μόνος σου εκπομπή», θα τον περνούσα για…ελαττωματικό και θα του πρότεινα να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια. Ωστόσο στη φωτογραφία βλέπετε να υπογράφω το πρώτο μου τηλεοπτικό συμβόλαιο (ως παρουσιαστής, όχι ως παίκτης/συμμετέχων, όπως πχ στο Globetrotters). Θέλω να ευχαριστήσω το @skaitv.gr για τη γενναιοδωρία του (γενικώς), τη διορατικότητα του (), τα στελέχη του, που, κακά τα ψέματα, παίρνουν ένα μεγάλο ρίσκο «επενδύοντας» πάνω μου, όσους είδαν κάτι σε μένα που μπορεί κι εγώ να μην το είχα προσέξει και last but not least, τον μέγιστο litigator, barrister, lawyer, arbitrator και negotiator @bairactaris που με τους συνεργάτες του «ταλαιπώρησαν» το νομικό τμήμα του καναλιού μέχρι να πέσει αυτή η πολυπόθητη τζίφρα. Είμαι μεγάλος αδερφός τριών αγοριών (αντρών πλέον) εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ε, τώρα θα τον παρουσιάσω κιόλας», έγραψε στη σχετική λεζάντα ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ας σημειωθεί ότι στη σχετική φωτογραφία που ο -και επισήμως- παρουσιαστής του θρυλικού ριάλιτι ανάρτησε στο Instagram του φαίνεται ένα εικόνισμα του Αγίου Εφραίμ του Μεγαλομάρτυρος, γεγονός που έχει προκαλέσει εντύπωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα