Η εξομολόγηση του Σταμάτη Κωβαίου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

10:46 30/5/2019 - Πηγή: People

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην παίκτης του MasterChef, Σταμάτης Κωβαίος.

Ο ίδιος μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς αυτό ήταν και ο λόγος που τον έκανε να δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής μιας και χρειαζόταν τα χρήματα του επάθλου προκειμένου να υποβληθεί σε μια επέμβαση.

«Το πρόβλημα με την υγεία μου προέκυψε πριν τέσσερα χρόνια περίπου. Μπήκα στο MasterChef για αυτό το λόγο, δεν το χρησιμοποίησα όμως για να μπω, δεν ήθελα να με λυπηθεί κάποιος για αυτό και δεν το αποκάλυψα νωρίτερα. Πάσχω από κολπική μαρμαριγή, είναι μια αρρυθμία στην καρδιά….. Δεν αποτέλεσε λόγο η ασθένειά μου για να αποχωρήσω. Υπήρξε μάλιστα μετά το παιχνίδι ένα ιδιωτικό νοσοκομείο που προσφέρθηκε να μου κάνει δωρεάν την επέμβαση αλλά δε θα ήθελα να αποκαλύψω ποιο είναι. Έχω κάνει ήδη ένα χειρουργείο. Τότε όμως δεν είχε γίνει με τα σωστά κριτήρια… Οι πιθανότητες να πετύχει είναι 70-30.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα άλλα επτά χειρουργεία τα οποία υποβλήθηκε κατά την περίοδο της εφηβείας του αλλά και την απώλεια της μητέρας του που χτυπήθηκε από τον καρκίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα