Η ενδυματολόγος του Mad Men σε ρόλο κριτή

23:40 12/7/2013 - Πηγή: People

Είναι γνωστή για τα διάσημα retro looks που έχει δημιουργήσει για το Mad Men αλλά φαίνεται ότι ετοιμάζεται να γίνει ακόμα πιο γνωστή. Η ενδυματολόγος της τηλεοπτικής σειράς Janie Bryant θα πρωταγωνιστήσει στο δικό της reality show, ένα διαγωνισμό για σχεδιαστές. Το σόου είναι υπό τη διεύθυνση του E.J. Johnston και του James Deutch, τους δημιουργούς πίσω

από το Fashion Star του NBC στο οποίο βρίσκονται ως κριτές η Nicole Richie, η Jessica Simpson και ο John Varvatos .

Διαβάστε επίσης: Συνέντευξη -Η Μαρία Μπακοδήμου μιλά για τους λόγους που ξεκίνησε τη δική της συλλογή ρούχων

Με προσωρινό τίτλο Janie Bryant’s Hollywood , το σόου θέλει να αναδείξει επίδοξους σχεδιαστές που θα έχουν ως αποστολή να δημιουργήσουν ένα ρούχο στο στυλ ενός κλασικού Χολιγουντιανού φιλμ ή παίρνοντας έμπνευση από το signature style διάφορων σταρ, βλέπε Audrey Hepburn, Cary Grant, Grace Kelly, Warren Beatty και άλλους. Η Bryant μαζί με τους υπόλοιπους κριτές, που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, θα αποφασίζει ποιός τα κατάφερε καλύτερα.

«Θέλαμε πάρα πολύ να συμπεριλάβουμε κάποιον όπως η Bryant, που όχι μόνο βρίσκει ρούχα για τους χαρακτήρες σε τηλεόραση και κινηματογράφο αλλά σχεδιάζει και κοστούμια και να δούμε πώς μεταφράζεται αυτό στην αληθινή ζωή», αποκάλυψε ο Deutch στο site Deadline. «Η Janie γνωρίζει πολύ καλά πώς να μεταφράσει το Χολυγουντιανό στυλ σε πιο mainstream μόδα», συμπλήρωσε.

Η ημερομηνία προβολής του στην Αμερική δεν έχει ακομα ανακοινωθεί.

The post Η ενδυματολόγος του Mad Men σε ρόλο κριτή appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα