Η αποδόμηση του Game of Thrones: Η Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε ότι δε γνώριζε για τις γυμνές σκηνές στις πρώτες σεζόν

18:19 19/11/2019 - Πηγή: People

Όταν ξεκίνησε το Game of Thrones ήταν 23 ετών. Είχε αυτό που έχουμε όλοι στο ξεκίνημά μας σε μια δουλειά και είναι η αδυναμία να πούμε Όχι σε πράγματα. Υπακούμε στα πάντα κι αυτό προφανώς και δεν έχει καλό αποτέλεσμα πάντα. Η Εμίλια Κλαρκ αποδέχτηκε τον ρόλο στη σειρά γιατί ήταν ενθουσιασμένη με την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία. Όταν πήρε τα πρώτα σενάρια, διάβασε κάτι που την ανησύχησε. Όμως δεν μπόρεσε να μην υπακούσει.

Στις πρώτες 4 σεζόν η Κλαρκ είχε αρκετές γυμνές σκηνές. Ιδίως σκηνές σεξ με τον Καλ Ντρόγκο. Ήταν μια άγνωστη ηθοποιός, στο ξεκίνημα κι επομένως δεν είχε το σθένος να πει όχι, κι ας θεωρούσε πως σε κάποιες περιπτώσεις το γυμνό της δεν εξυπηρετούσε απόλυτα τη σκηνή και την πλοκή.

Όπως εξήγησε η Εμίλια Κλαρκ στο podcast του ηθοποιού Νταξ Σέπαρντ «Δέχτηκα τη δουλειά κι όταν μου έστειλαν τα σενάρια είπα «ώστε αυτή είναι η παγίδα»… Μόλις είχα βγει όμως από τη δραματική σχολή και προσπάθησα να το δω ως δουλειά. Αν το γράφει το σενάριο, τότε αυτό χρειάζεται να κάνω. Και θα το δω σαν κάτι που έχει νόημα να γίνει. Όλα θα είναι κουλ.

Επομένως το αποδέχτηκα αυτό πριν το γύρισμα. Αλλά μετά, καθώς πήγα στο γύρισμα να το κάνω, επιπλέω σε αυτή την πρώτη σεζόν και δεν ξέρω τι κάνω, δεν έχω ιδέα τι είναι όλο αυτό. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε στούντιο όπως αυτό πριν. Έχω βρεθεί σε ένα στούντιο δύο φορές πριν και ξαφνικά βρίσκομαι να στέκομαι γυμνή μπροστά σε τόσους ανθρώπους. Και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, τι περιμένουν από εμένα να κάνω. Δεν ξέρω ούτε εγώ τι θέλω να κάνω.

Ανεξάρτητα από το γυμνό, πέρασα την πρώτη σεζόν σκεπτόμενη ότι δεν είμαι σε θέση να απαιτώ τίποτα, ότι δε μου αξίζει να χρειάζομαι τίποτα. Οτιδήποτε μου φαίνεται λάθος, θα πάω στο μπάνιο να κλάψω και θα γυρίσω στο γύρισμα να κάνω τη σκηνή και θα είναι όλα καλά».

Όταν τελικά η Εμίλια κατάλαβε ότι είναι ένας σημαντικός ρόλος για το Game of Thrones και έχει πια δύναμη, τότε άλλαξε η στάση της. Τόσο με τον όρο στο συμβόλαιο, όσο και με ένα περιστατικό που περιγράφει.

«Πλέον, είμαι πολύ πιο συνειδητοποιημένη με το τι είναι σωστό και τι είμαι πρόθυμη εγώ να κάνω. Έχω τσακωθεί στο γύρισμα, όπου εγώ λέω ότι το σεντόνι θα καλύπτει το κορμί μου και μου λένε «Έλα τώρα, δε θες να στενοχωρήσεις τους fans του Game of Thrones». Κι εγώ είμαι σε φάση «άντε γαμ…»»

Από την 4η σεζόν και μετά, η Εμίλια Κλαρκ εμφανίζεται δύο φορές γυμνή και η κάμερα καταγράφει το στήθος της. Η μία είναι στο φινάλε της 6ης σεζόν στη σκηνή που βγαίνει από τη φωτιά στον Οίκο των Ντοθράκι. Η δεύτερη στη σκηνή στο πλοίο που ταξιδεύουν με τον Τζον Σνόου στο τέλος της 7ης σεζόν προς τον βορρά. Είναι η σκηνή που κάνουν έρωτα οι δυο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα