Έλεν ντε Τζένερις: Η συνάντηση της με τον Χάρι και τη Μέγκαν- Σε ποιον μοιάζει ο Άρτσι;

12:41 10/9/2019 - Πηγή: People

Πρεμιέρα έκανε η Έλεν ντε Τζένερις με την εκπομπή της «The Ellen DeGeneres Show» τη Δευτέρα 9/09 και σ’ αυτή προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Για την ακρίβεια, η διάσημη παρουσιάστρια είπε ότι μαζί με τη σύζυγό της, Πόρσια ντε Ρόσι, ταξίδεψαν το καλοκαίρι στο Λονδίνο και συνάντησαν το «βασιλικό» ζευγάρι και μάλιστα τους χαρακτήρισε, «το πιο γλυκό ζευγάρι». Ενώ πρόσθεσε: «η Μέγκαν και ο Χάρι

είναι πολύ προσγειωμένοι και πολύ συμπονετικοί άνθρωποι». [σ.σ.: η Έλεν ήταν ανάμεσα σ’ εκείνους που έχουν υπεραπιστεί δημοσίως το ζευγάρι για την κριτική που δέχτηκε για τα ταξίδια του το καλοκαίρι].

Η Ντε Τζένερις αποκάλυψε, επίσης, ότι στη συνάντηση αυτή ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είχαν μαζί τους τον γιο τους Άρτσι, τον οποίο η παρουσιάστρια όχι μόνο κράτησε στην αγκαλιά της, όπως είπε, αλλά και τον τάισε!

Όσο για τον άν ο μικρός Άρτσι μοιάζει στον μπαμπά του ή τη μαμά του, η Ντε Τζένερις ήταν ξεκάθαρη: «Μοιάζει στον Χάρι». Μάλιστα, επιστρατεύοντας το γνώριμο χιούμορ της,  η παρουσιάστρια μπήκε στη διαδικασία να φτιάξει ένα σκίτσο του μωρού, καθώς όπως είπε ντράπηκε να ζητήσει να τον βγάζει φωτογραφία…

Keywords
Τυχαία Θέματα