Η Kατερίνα Μπέη έχει -μόνο- φανταστικές ιδέες, που γίνονται υπέροχα βιβλία

14:54 31/8/2019 - Πηγή: People

Συγγραφέας, σεναριογράφος, δημοσιογράφος. Η Κατερίνα Μπέη κυκλοφόρησε το έκτο στη σειρά βιβλίο της «Το τελευταίο reunion»από τις εκδόσεις Key Books και απαντά για τις «τελευταίες φορές που…» έκανε κάτι όμορφο, ιδιαίτερο ή αναζωογονητικό.

Τελευταία φορά που…

Είχες μια φανταστική ιδέα;

Η τελευταία «φανταστική» ιδέα που είχα, μου πήρε 72.000 λέξεις και 324 σελίδες για να υλοποιηθεί. Είναι το έκτο μου μυθιστόρημα «Το τελευταίοreunion» και παρουσιάζει με αυτοσαρκασμό, όλα τα υπαρξιακά

που πυροδοτούνται όταν μια τάξη συμμαθητών συναντιέται μετά από είκοσι χρόνια.

Σου έδωσαν μια χρήσιμη συμβουλή;

Κρατάω αυτήν που μου ΄χε δώσει ο μπαμπάς μου και την παπαγαλίζω με χαρά. Παντού κολλάει: «Μη στεναχωριέσαι για πράγματα που δεν αλλάζουν και για πράγματα που αλλάζουν».

Έκανες κάτι αναζωογονητικό;

Γύρισα μόλις από διακοπές στη Γαύδο. Για δέκα μέρες ήμουν ξυπόλητη κι όλη μου η ζωή διαδραματιζόταν σε πενήντα μέτρα, από τη θάλασσα ως το δωμάτιο. Το μεγαλύτερό μου δίλημμα ήταν αν θα παίξω τάβλι και θα βουτήξω ή αν θα βουτήξω και θα παίξω τάβλι.

Θαύμασες κάποιον;

Εχθές θαύμασα πάλι τον Ταραντίνο, για μια σκηνή της νέας του ταινίας. Είναι ο Brad Pitt πιωμένος-χάλια και μπουκάρουν μέσα στο σπίτι τρείς πιτσιρικάδες χίπιδες, από την ομάδα του Μάνσον. Ο Pitt είναι τόσο λιώμα, που ενώ τον απειλούν με όπλο, εκείνος έχει πεθάνει στα γέλια και τους αποδιοργανώνει εντελώς. Ακολουθεί το αναμενόμενο μακελειό, αλλά την αμηχανία με το γέλιο του Pitt, την αγάπησα.

Έκανες κάποια συλλογή;

Μικρή έκανα όλες τις χαζές συλλογές που έκαναν τα κορίτσια: μπάρμπι, χαρτοπετσέτες, γραμματόσημα, φωτογραφίες, γράμματα, γόμες, αυτοκόλλητα. Κάποια από αυτά βρίσκονται στο υπόγειο του πατρικού μου.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα