Γνωστός Αμερικανός ράπερ δολοφονήθηκε: Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

18:15 19/2/2020 - Πηγή: People

Λιγότερο από ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Nipsey Hussle στο Λος Άντζελες, ακόμα ένας ράπερ βρέθηκε δολοφονημένος. Ο λόγος για τον Μπασάρ Τζάκσον ή γνωστότερο ως Pop Smoke, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το ξημέρωμα της Τετάρτης.

Όπως ανέφερε η αστυνομία του Λος Άντζελες, στις 4 και 20 το ξημέρωμα (τοπική ώρα), έλαβαν κλήση για πυροβολισμούς σε σπίτι όπου γινόταν κάποιο πάρτι και όταν έφτασαν στον τόπο του συμβάντος βρήκαν τον Pop Smoke να κείτεται στο πάτωμα με μια σφαίρα στο

κεφάλι του. Τον μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο, μόνο και μόνο για να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Ο Pop Smoke ήταν μια ανερχόμενη φιγούρα στη ραπ σκηνή του Λος Άντζελες και είχε τραβήξει τα βλέματα των Nicki Minaj και Cardi B που τον είχαν αποθεώσει. Προσφάτως, ο 20χρονος ράπερ είχε κυκλοφορήσει το single του, το Meet the Woo 2, και είχε μπει στο top-10 της λίστας του Rolling Stone.

Οι μαρτυρίες προς την αστυνομία έκαναν λόγο για δύο τύπους με μάσκα που κρατούσαν όπλο και πυροβόλησαν αρκετές φορές, ενώ η ανάρτηση της Minaj αφήνει υπόνοιες ότι μπορεί οι δράστες να συνδέονταν με το θύμα και να ήταν μια μεταξύ τους διαφωνία που οδήγησε στο να τον πυροβολήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα