Καρολάιν Φλακ: Σοκάρουν όσα λέει σε κείμενο που είχε γράψει καιρό πριν πεθάνει – «Ξεπούλησαν τη ζωή μου στα μέσα, έμεινα χωρίς δουλειά και σπίτι»

17:12 19/2/2020 - Πηγή: People

Λίγα 24ωρα μετά την αυτοκτονία της Καρολάιν Φλακ, η μητέρα της Κρις και συνολικά η οικογένειά της, αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα ένα κείμενο που είχε γράψει, για να δείξουν στον κόσμο τι είχαν προκαλέσει στην ψυχή της τα μίντια με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την εις βάρος της κατηγορία για επίθεση στον φίλο της.

Το κείμενο αυτό επρόκειτο να το δημοσιεύσει η Φλακ σε ανάρτησή της στο Instagram προς τα τέλη Ιανουαρίου, όμως επειδή μόλις είχε βγει από τη φυλακή, οι σύμβουλοι της την απέτρεψαν και

αρκέστηκε να το στείλει στη μαμά της.

Η Κρις το έδωσε σε μια εφημερίδα και αυτό που είναι ξεκάθαρο στο κείμενο που είχε γράψει η Καρολάιν Φλακ, είναι πως δεν άντεχε με τίποτα τον τρόπο που την παρουσίαζαν τα μέσα ενημέρωσης και πως η ζωή της είχε πρακτικά καταστραφεί.

«Για τους περισσότερους ανθρώπους το να συλληφθούν για μια βίαιη επίθεση, είναι σαν ένα πνευματικό ξύπνημα, αλλά για μένα είναι κάτι νορμάλ. Πατούσα για πολύ καιρό το κουμπάκι της αναβολής σε πολλά άγχη της ζωής μου – για όλη μου τη ζωή. Έχω αποδεχτεί τοξικές και ντροπιαστικές απόψεις για τη ζωή μου τα τελευταία 10 χρόνια και συνέχιζα να λέω στον εαυτό μου ότι είναι μέρος της δουλειάς, ας μην παραπονιέμαι.

Το πρόβλημα με το να κρύβεις τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι, είναι πως δεν φεύγουν. Είναι εκεί. Και μια μέρα κάποιος σηκώνει το χαλάκι και το μόνο που νιώθεις είναι ντροπή.

Στις 12 Δεκεμβρίου συνελήφθην για βίαιη επίθεση προς τον φίλο μου. Μέσα σε 24 ώρες όλος ο κόσμος και το μέλλον μου έσβησαν κάτω από τα πόδια μου και όλα τα τείχη που είχα υψώσει γύρω μου για να με προστατεύουν, κατέρρευσαν. Είμαι ξαφνικά σε μια διαφορετική σκηνή και όλοι βλέπουν όσα γίνονται στη ζωή μου. Έχω πάρει από το ίδιο κιόλας βράδυ την ευθύνη για ό,τι συνέβη, αν και ήταν ατύχημα.

Είχα μια ψυχολογική κατάρρευση για πολύ καιρό. Αλλά δεν είμαι ένας άνθρωπος που κακοποιεί στο σπίτι του τους άλλους. Είχαμε μια διαφωνία και ένα ατύχημα συνέβη. ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ. Το αίμα που κάποιος ξεπούλησε σε μια εφημερίδα, είναι το ΔΙΚΟ μου αίμα κι αυτό ήταν κάτι πολύ στενόχωρο και προσωπικό.

Ο λόγος που μιλάω σήμερα είναι γιατί η οικογένεια μου δεν μπορεί να ανεχτεί όλη την κατάσταση πια. Έχασα τη δουλειά μου, έχασα το σπίτι μου, έχασα το δικαίωμα να μιλάω. Και η αλήθεια έφυγε από τα χέρια μου και χρησιμοποιήθηκε για διασκέδαση.

Δεν μπορώ να περάσω κάθε μέρα κρυμμένη και να ακούω να μου λένε πως δεν πρέπει να μιλάω. Λυπάμαι τόσο για την οικογένεια μου και τους φίλους μου που έπρεπε να περάσουν όλο αυτό εξαιτίας μου. Δεν σκέφτομαι πως θα πάρω πίσω την καριέρα μου. Σκέφτομαι πως θα πάρω πίσω τη ζωή μου και της οικογένειας μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα