Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια ήρθε στα χέρια με τη σκηνοθέτιδα της λόγω απιστίας

16:24 11/11/2019 - Πηγή: People

Τέτοιο σενάριο δε θα μπορούσε να βγει ούτε από τα διλήμματα στο Ευτυχείτε. Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο Φρίξος Δρακοντίδης στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, πρόκειται για μια παρουσιάστρια στον ενημερωτικό τομέα, η οποία ήρθε σε διένεξη με την σκηνοθέτιδα της, όταν η τελευταία ανακάλυψε πως η παρουσιάστρια διατηρούσε κρυφό δεσμό με τον σύζυγό της!

Ήταν στις 21 Οκτωβρίου όταν η σκηνοθέτις βρέθηκε έξω από το σπίτι της παρουσιάστριας της ΕΡΤ, μαζί με τον

σύζυγό της που είναι καμεραμάν στην εκπομπή. Εκεί ξεσκεπάστηκε η κρυφή σχέση του συζύγου με την παρουσιάστρια και υπήρξε έντονη συζήτηση, η οποία οδήγησε σε ύβρεις και σε χειροδικία από την παρουσιάστρια προς τη σκηνοθέτιδα.

Ακολούθως, η σκηνοθέτιδα πήγε στο ΑΤ Ακροπόλεως για να καταθέσει μήνυση κι εκεί ο καμεραμάν παραδέχτηκε ότι επρόκειτο για κάτι που συνέβη μία φορά. Στη συνέχεια όμως, η παρουσιάστρια φέρεται να απάντησε με μήνυση για προσβολή της προσωπικότητάς της.

Ο Φρίξος Δρακοντίδης αποκάλυψε ότι η επαφή και η κρυφή σχέση σφραγίστηκε μέσα από μια εφαρμογή που είναι για τέτοιες περιπτώσεις με τα μηνύματα που ανταλλάσσονται να σβήνονται αυτόματα. Όταν ο καμεραμάν θέλησε να το τελειώσει, η παρουσιάστρια, πάντα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής, τον απειλούσε για να μη γυρίσει στη γυναίκα του.


Keywords
Τυχαία Θέματα