Άγριες Μέλισσες: Ποια είναι η ηθοποιός που υποδύεται τη «Βαλεντίνη» και γιατί όλοι τρέχουν στο Instagram της

16:24 11/11/2019 - Πηγή: People

Την προηγούμενη εβδομάδα, η flash back αφήγηση στις «Άγριες Μέλισσες» έβαλε στην πλοκή ένα νέο πρόσωπο. Ο λόγος για τη «Βαλεντίνη», τη γυναίκα για χάρη της οποίας διχάστηκαν Σεβαστοί και Σταμίρηδες, τον άνθρωπο από τον οποίο ξεκίνησε η βεντέτα που ταλαιπωρεί το Διαφάνι.

Ποια είναι, όμως, η ηθοποιός που ενσαρκώνει την «πέτρα του σκανδάλου» και έγινε αφορμή για να χάσει ο «Μιλτιάδης» την πατρική περιουσία και για να βρεθεί αντιμέτωπος με ό,τι αγαπούσε περισσότερο;

Δανάη Μιχαλάκη: Η «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες

γεννήθηκε με το γονίδιο του ηθοποιού

Το όνομά της, Εριέττα Μανούρη και για πολλούς θεωρείται ένα υψηλού επιπέδου δείγμα της νέας γενιάς ηθοποιών που έτσι κι αλλιώς ήρθε να συμπληρώσει το σπουδαίο καστ νέων -και εν πολλοίς θεατρικών ηθοποιών- που φέτος έχουν κάνει τη διαφορά σ’ αυτό το τηλεοπτικό project του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός έκανε ήδη θεαματική είσοδο στη «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», όπου υποδύεται την κόρη του Κώστα Φαλελάκη και ίσως πολλοί τη θυμούνται από εκεί.

Ποιο, είναι, όμως το όμορφο κορίτσι που με επιτυχία καταφέρνει να αναλαμβάνει και ρόλους γυναικών σε μεγαλύτερη από τη δική της ηλικία;

Η Εριέττα Μανούρη ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το θέατρο μέσα από το «Λεόντειο Λύκειο Πατησίων» στο οποίο φοιτούσε.

Μετά τις Πανελλήνιες και ενώ είχε περάσει στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς», ωστόσο σύντομα κατάλαβε πώς το δικό της όνειρο ήταν το θέατρο και η υποκριτική, οπότε αποφασίζει να παρακολουθήσει μαθήματα στην ομάδα «Άντωση» του Παντελή Καψάλη.

Λίγο καιρό μετά θα δώσει εξετάσεις και θα περάσει στη σχολή του Εθνικού.

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: H «Θεοδοσία» από τις «Άγριες Μέλισσες» εξομολογείται «υπήρχαν φορές που δεν είχα λεφτά να φάω»

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στο Εθνικό, μόλις πέρσι θα καταφέρει να καταφέρει να κάνει το πρώτο της μεγάλο θεατρικό βήμα, με πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολυβραβευμένο έργο «Closer» («Τόσο Κοντά») του Πάτρικ Μάρμπερ, το οποίο ανέβασε το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Η συμμετοχή της ηθοποιού στις «Άγριες Μέλισσες» πρακτικά είναι η δεύτερη συνεργασία της με τηλεοπτική παραγωγή μεγάλου καναλιού.

Η ίδια εκτος από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μία πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα, κάτι, όμως το οποίο μπορεί να διαπιστώσει κανείς, αν επισκεφθεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

Asphyxia ……………………

A post shared by Erietta Manouri (@erietta_manouri) on Oct 13, 2019 at 1:24pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Erietta Manouri (@erietta_manouri) on Aug 7, 2018 at 7:44am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα