Γιούλικα Σκαφιδά: Στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμία και τραυματισμό

11:23 10/2/2020 - Πηγή: People

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Γιούλικα Σκαφιδά το Σάββατο 8/02, έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε. Για την περιπέτεια με την υγεία της ενημέρωσε η ίδια η ηθοποιός με αναρτήσεις τη στο Instagram.

Μ’ ένα στόρι μέσα από το νοσοκομείο, η Γιούλικα θέλησε αρχικά να ενημερώσει τους followers της για την απουσία της από κεντρικό σημείο της Αθήνας, όπου θα βρισκόταν για να προωθήσει το νέο τεύχος του περιοδικού «Σχεδία». Η ηθοποιός, όπως μπορεί να δει κανείς

στη φωτογραφία, βρίσκεται σε ένα φορείο, με ορό στο δεξί της χέρι και γράφει: «Δεν με βρήκατε χτες στο πόστο μου πλάι στους ανθρώπους της Σχεδίας… Ήμουν λίγα χιλιόμετρα πιο βόρεια, έπαιρνα τις βιταμίνες μου…».

Λίγο αργότερα, ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία από το νοσοκομείο με περισσότερες λεπτομέρειες για όσα είχαν συμβεί. Όπως ενημερώνει η ίδια, λιποθύμησε με αποτέλεσμα να σκίσει το δεξί της φρύδι και να χρειαστεί 6 ράμματα, ενώ από το χτύπημα υπέστη διάσειση.

«Τέλος καλό, όλα καλά! Ευχαριστώ για τις ευχές» έγραψε στο τέλος η Γιουλίκα Σκαφιδά, ξεκαθαρίζοντας πως όλα είναι πλέον καλά με την υγεία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιούλικα Σκαδιλά,gioulika skadila