Όσκαρ 2020 – Live Blogging: Η ώρα της απονομής έφτασε

01:48 10/2/2020 - Πηγή: People

06:30 Η απονομή ολοκληρώθηκε, καλό βράδυ/καλή εβδομάδα.

06: 25: Η απαστράπτουσα Τζέιν Φόντα θα απονείμει το τελευταίο και το μεγαλύτερο βραβείο της βραδιάς.

Τα Παράσιτα γράφουν Ιστορία, είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς, είναι η πρώτη ξενόγλωσση που παίρνει το βραβείο, μιας και το Artist το 2012 ήταν…άγλωσση ταινία.

Τεράστια επιτυχία για τον Μπονγκ Τζουν-Χο.

UNBELIEVABLE!

What a historic moment!

'Parasite' shocks the world and takes home

Best Picture at the #Oscars. pic.twitter.com/jO5OvTGzKX

— Lights, Camera, Pod (@LightsCameraPod) February 10, 2020

06:15: Αναμενόμενη απονομή και στο Ά Γυναικείο, με τη Ρενέ Ζελβέγκερ να κερδίζει για την ερμηνεία της στο Judy.

«Ευχαριστώ που με τιμάτε εδώ μπροστά σε αυτές τις υπέροχες συνεργάτιδες, σε αυτή την παρέα, τη Σκάρλετ, τη Σαρλίζ, την Σίρσα και την Σίνθια. Νιώθω περήφανη που είμαι σε αυτή την ταινία» είπε στον ευχαριστήριο λόγο της η Ζελβέγκερ.

06:06: Η Ολίβια Κόλμαν παίρνει θέση για να δώσει το βραβείο Ά Ανδρικού Ρόλου ως η περσινή νικήτρια του Ά Γυναικείου.

Και το όνομα αυτού…Χοακίν Φοίνιξ!

«Δε νιώθω πάνω από κανέναν από τους συνυποψηφιούς μου. Μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για το σινεμά και την κινηματογραφική έκφραση. Δεν ξέρω που θα ήμουν χωρίς αυτήν. Είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε τη φωνή μας για όσους δεν έχουν φωνή. Εγώ βλέπω κοινά προβλήματα είτε μιλάμε για ισότητα ανθρώπων είτε για τα δικαιώματα των ζώων, μιλάμε για ανισότητα. Δεν θα έπρεπε οι ισχυροί να συνεχίσουν να επιβάλλονται στους αδύναμους.

Αποσυνδεόμαστε από το φυσικό περιβάλλον και νομίζουμε πως είμαστε το κέντρο του κόσμου. Παίρνουμε το γάλα από μια αγελάδα που προορίζεται για το μοσχαράκι της και το βάζουμε στον καφέ ή τα δημητριακά μας. Με την αγάπη μπορούμε να δημιουργήσουμε και να προωθήσουμε ένα σύστημα αλλαγής. Υπήρξα εγωιστής και αγνώμων, αλλά τώρα είμαι ευγνώμων γιατί πήρα μια δεύτερη ευκαιρία» ανέφερε ο Φοίνιξ και έκλεισε τον λόγο του με έναν στίχο του Ρίβερ Φοίνιξ, του αδικοχαμένου αδερφού του.

Joaquin Phoenix: "That's when we're at our best—when we support each other. Not when we cancel each other out for past mistakes, but when we help each other to grow, when we educate each other, when we guide each other toward redemption." https://t.co/8kz7m5vtnF #Oscars pic.twitter.com/z9bymMr5bR

ABC News (@ABC) February 10, 2020

05:57: Τομ Χανκς προλογίζει, Billie Eilish με τον αδερφό της Finneas τραγουδούν το Yesterday για το συγκινητικό In Memoriam, όπου δεσπόζουν τα πρόσωπα των Ανιές Βαρντά, Κόμπε Μπράιαντ, Τέρι Τζόουνς, Κερκ Ντάγκλας και Άννα Καρίνα.

What a tribute

The #Oscars led the 'In Memoriam' performance with Kobe Bryant. (via @abc) pic.twitter.com/EdA2dQs4xl

ESPN (@espn) February 10, 2020

05:56: Ο Σπάικ Λι παρουσιάζει το Όσκαρ Σκηνοθεσίας και ο νικητής της κατηγορίας ίσως δείξει τον νικητή Καλύτερης Ταινίας.

Ο Μπονγκ Τζουν-Χο παίρνει το βραβείο στην κόψη του ξυραφιού από τον Σαμ Μέντες και μοιάζει η ιστορία να ξαναγράφεται, όπως πέρσι με το Roma.

«Νόμιζα ότι είχα τελειώσει με το βραβείο Ξενόγλωσσης και είχα χαλαρώσει. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ» είπε με χιούμορ ο Χο και έκανε αναφορά και στον Μάρτιν Σκορτσέζε, ενώ δεν παρέλειψε να αποτίσει φόρο τιμής σε κάθε έναν από τους συνυποψηφίους του.

"Thank you, I will drink until next morning." #Oscars pic.twitter.com/hP6cCtoy1d

Screen Rant (@screenrant) February 10, 2020

Τρομερή αποθέωση για τον Νοτιοκορεάτη.

05:42: Το πρώτο Όσκαρ για το Joker ήρθε και είναι στο ένα από τα δύο φαβορί της ταινίας, την Χίλντουρ Γκουοναντότιρ για τη μουσική της ταινίας.

Hildur Guðnadóttir is making history at the #Oscars: "To the girls, to the women, to the mothers, to the daughters, who hear the music bubbling within, please speak up" https://t.co/vwYTjM4KoL pic.twitter.com/x95Uma5lvE

— Variety (@Variety) February 10, 2020

Και το Rocketman μπαίνει στον χορό των Όσκαρ, με τον Έλτον Τζον να κατακτά το Όσκαρ Τραγουδιού για το I’m Gonna Love Me Again.

It’s official! #Oscars pic.twitter.com/IiCD9LR0Q7

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

05:39: Γκαλ Γκαντότ, Μπρι Λάρσον και Σιγκούρνι Γουίβερ μαζί στη σκηνή. Η πρώτη υπερηρωίδα στη DC, η δεύτερη στη Marvel, όμως οι δυο τους αποκάλεσαν ηρωίδα την Σιγκούρνι.

Οι τρεις τους παρουσιάζουν την Ελμίρ Νουν, την πρώτη μαέστρο της ορχήστρας σε Όσκαρ, η οποία καθοδηγεί την ορχήστρα στα μουσικά θέματα των υποψήφιων ταινιών.

Captain Marvel.

Ellen Ripley.

Wonder Woman.#Oscars pic.twitter.com/mOig1dAQ3G

— Lights, Camera, Pod (@LightsCameraPod) February 10, 2020

05:35: Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν πως το Irishman θα ξεπεράσει το περσινό 1/10 της Ευνοούμενης και θα πάει για το 0/10. Ίσως τα Όσκαρ εκδικούνται τον Σκορτσέζε. 3.5 ώρες ταινία εσύ; 4 ώρες απονομή χωρίς να πάρεις βραβείο εμείς.

05:29: Έλτον Τζον, πιάνο, Rocketman , I’m Gonna Love You Again και το θέατρο των Όσκαρ ξεσηκώνεται.

05:25: Η Πενέλοπε Κρουζ επί σκηνής για την κατηγορία Καλύτερης Ξένης Ταινίας, εδώ όπου θα ήταν παράξενο να μην κερδίσουν τα Παράσιτα. Έτσι κι έγινε, με τον Μπονγκ Τζουν-Χο να ανεβαίνει ξανά στη σκηνή με την διερμηνέα του και να γνωρίζει την αποθέωση.

«Είμαι έτοιμος να πιω μέχρι το επόμενο πρωί» δήλωσε με το cringe χιούμορ του ο σκηνοθέτης.

“I’m ready to drink tonight”

Bong Joon-Ho is about to delete a zillion beers after the #Oscars pic.twitter.com/NrXo4Sf3wm

— Barstool Sports (@barstoolsports) February 10, 2020

05:17: Ρέι Ρομάνο και Σάντρα Ο για το Όσκαρ Μακιζιάζ/Hairstyle, με το βραβείο να πηγαίνει στον Κάζου Χίρο του Bombshell. Πρώτο και, λογικά, τελευταίο βραβείο για την ταινία αυτή.

It’s official! #Oscars pic.twitter.com/bczn7UyxeG

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

05:14: Τζέιμς Κόρντεν και Ρέμπελ Γουίλσον είναι πρωταγωνιστές στο Cats που πάτωσε και ως γάτες βγήκαν στη σκηνή για να δώσουν βραβείο για τα Οπτικά Εφέ, με τον αυτοσαρκασμό να είναι…πληθωρικός.

Al Pacino cannot get enough of this Cats bit #Oscars pic.twitter.com/r5jxyXfXsE

MTV NEWS (@MTVNEWS) February 10, 2020

Το Όσκαρ πάει στο 1917 που φτάνει τα 3 βραβεία και φαίνεται πως θα έχει τη μερίδα του λέοντος.

It’s official! #Oscars pic.twitter.com/PVEnQFOFU4

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

05:04: Η καταπληκτική Σίνθια Ερίβο, υποψήφια για Ά Γυναικείο, τραγουδάει το τραγούδι της ταινίας Harriett, όπου πρωταγωνιστεί και το οποίο είναι υποψήφιο για Όσκαρ Τραγουδιού, το Stand Up.

04:56: Δεύτερο βραβείο για το Ford vs. Ferrarri στην κατηγορία του Μοντάζ, με τους Μάικλ ΜακΚάσκερ και Άντριου Μπάκλαντ να είναι οι υπεύθυνοι γι΄αυτή τη νίκη.

It’s official! #Oscars pic.twitter.com/hzZ9DliTQc

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

04:54: Ώρα Ρότζερ Ντίκινς στα Όσκαρ, καθώς Γουίλ Φέρελ και Τζούλια Λούις-Ντρέιφους απονέμουν το Όσκαρ Φωτογραφίας στον κινηματογραφιστή του 1917 του Σαμ Μέντες.

#Oscars Moment: Roger Deakins wins the Oscar for Best Cinematography for his work on @1917. pic.twitter.com/fg3LeJ77lz

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

04:47: Εδώ ο Μάρτιν Σκορτσέζε ΔΕΝ κοιμάται. Απλώς προσπαθεί να απορροφήσει τα όσα συμβαίνουν και δεν περιλαμβάνουν το Irishman.

congrats to 1917 #Oscars pic.twitter.com/IH9QssHeHW

david ehrlich (@davidehrlich) February 10, 2020

04:40: Σάλμα Χάγιεκ και Όσκαρ Άιζακ έτοιμοι να ανακοινώσουν τα Όσκαρ Μοντάζ Ήχου και Μίξης Ήχου.

Το Ford vs. Ferrarri μπαίνει κι αυτό στον χορό των Όσκαρ για το Μοντάζ Ήχου που οφείλεται στον Ντόναλντ Σιλβέστερ.

It’s official! #Oscars pic.twitter.com/FMjbkhZSmm

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

Το ίδιο και για το 1917 που κατακτά το Όσκαρ Μίξης Ήχου, με τους Μαρκ Τέιλορ και Στιούαρτ Γουίλσον να παίρνουν το credit.

It’s official! #Oscars pic.twitter.com/oUBbdX8jW6

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

04:29: Ο Λιν-Μανουέλ Μιράντα, κατέχων 18 Tony για το θεατρικό του Hamilton, βρίσκεται στη σκηνή για να παρουσιάσει τα περασμένα μουσικά Όσκαρ ή τραγούδια που ανέδειξαν μια ταινία, που δεν αναδεικνυόταν από μόνη της.

Γι΄αυτό και ο Eminem έκανε την εμφάνιση του για να τραγουδήσει το Lose Yourself από το 8 Mile, ένα από τα πιο θρυλικά τραγούδια ταινιών.

Το λες και το «Ok, Boomer» προς την παλιά γενιά της ραπ.

Eminem with a SURPRISE #Oscars performance of "Lose Yourself," the 2003 Academy Award winner for Best Original Song pic.twitter.com/gpnrsfrTCj

MTV NEWS (@MTVNEWS) February 10, 2020

04:18: Η στιγμή για το Β΄Γυναικείο έφτασε, με τον νικητή του Β΄Ανδρικού πέρσι, τον Μαχέρσαλα Άλι, να ανακοινώνει το Όσκαρ.

Ποια άλλη, η Λόρα Ντερν ολοκληρώνει μια θριαμβευτική πορεία με την ερμηνεία της στο Marriage Story, στην τρίτη της υποψηφιότητα κι ενώ οι γονείς της είχαν 2 υποψηφιότητες στο παρελθόν, χωρίς καμία νίκη.

Δώρο γενεθλίων για τη Ντερν, που κλείνει σήμερα τα 53 της.

"Some say 'never meet your heroes, but if you're really blessed, you get them as your parents." Laura Dern wins Best Actress in a Supporting Role for #MarriageStory. #Oscars pic.twitter.com/zSDX4wxQa6

— E! News (@enews) February 10, 2020

"This is the best birthday present ever!"

Watch Laura Dern's acceptance speech for the Best Supporting Actress award. https://t.co/8kz7m5vtnF #Oscars pic.twitter.com/zcBtfW7keP

ABC News (@ABC) February 10, 2020

04:09: Η Γκρέτα Τούνμπεργκ μιλάει σε βίντεο και προλογίζει το Όσκαρ Ντοκιμαντέρ, ενώ ακούγεται και η φωνή του Μαρκ Ράφαλο, ο οποίος θα απονείμει και το βραβείο.

Το American Factory κάνει τη μίνι έκπληξη και παίρνει το Όσκαρ, ενώ το For Sama και το The Cave είχαν θεωρητικά περισσότερες πιθανότητες.

It’s official! #Oscars pic.twitter.com/5uwt7A2rhg

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

Ο Ράφαλο ανακοίνωσε και το Όσκαρ Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους, όπου νικητήριο φιλμ είναι το «Learning to skateboard in a warzone if you ‘re a girl».

It’s official! #Oscars pic.twitter.com/UeoYK52trf

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

04:03: Στη σκηνή η υπέροχη Κρίσι Μετζ από το This Is Us για να τραγουδήσει το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι «I’m standing with you» από την ταινία Breakthrough.

03:59: Μάγια Ρούντολφ και Κρίστεν Γούιγκ «άπλωσαν» το τεράστιο κι ατόφιο κωμικό τους ταλέντο καθώς ανακοίνωσαν το Όσκαρ Παραγωγής. Τελικά, το Once Upon A Time In Hollywood παίρνει το δεύτερο βραβείο του, αν και το 1917 με το Parasite ήταν φαβορί.

It’s official! #Oscars pic.twitter.com/4nHjCBw4Jj

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

Ρούντολφ και Γουίγκ έδωσαν και το Όσκαρ Κουστουμιών με ένα barber shop…duet show. Οι Μικρές Κυρίες παίρνουν το πρώτο τους βραβείο, με την υπεύθυνη κουστουμιών Ζακλίν Ντουράν να ανεβαίνει στη σκηνή.

Maya Rudolph and Kristen Wiig are having the most fun humanly possible. https://t.co/8kz7m5vtnF #Oscars pic.twitter.com/B01ZABKPKB

ABC News (@ABC) February 10, 2020

It’s official! #Oscars pic.twitter.com/vopk8wEbJ2

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

03:49: Ώρα για τις ταινίες μικρού μήκος. Το Όσκαρ πάει στο Neighbor’s Window.

It’s official! #Oscars pic.twitter.com/3I6GFdaJFy

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

03:45: Ακολουθεί το βραβείο για το Διασκευασμένο Σενάριο. Ο Τάικα Γουατίτι παίρνει το Όσκαρ, όπως ακριβώς αναμενόταν. Ήταν η μοναδική κατηγορία που υπήρχαν πιθανότητες για νίκη γυναίκας, εκτός από τα δύο γυναικεία, οπότε θα υπάρξει σίγουρα κουβέντα.

#Oscars Moment: See the winner for Best Adapted Screenplay: @TaikaWaititi for @jojorabbitmovie pic.twitter.com/iLp6E384Bn

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

03:39: Λίγη ίντριγκα τώρα στη σκηνή, αφού Κιάνου Ριβς και Ντάιαν Κίτον παραδίδουν βραβείο έχοντας ένα μεγάλο παρελθόν και σχέσης, αλλά και κινηματογραφικής συνάντησης.

Το βραβείο Πρωτότυπου Σεναρίου «φεύγει» νωρίς νωρίς στη βραδιά και πάει στα χέρια του Μπονγκ Τζουν-Χο για τα Παράσιτα. Αυτό σημαίνει πως δεν θα γλυτώσουμε τη γκρίνια του Ταραντίνο, αφού δεν προβλέπεται η ταινία του να παίρνει άλλο βραβείο στη βραδιά.

«Αυτό είναι το πρώτο Όσκαρ για τη Ν. Κορέα. Ευχαριστώ τη σύζυγο μου που είναι πάντοτε έμπνευση για μένα και το καστ που έφερε στη ζωή αυτή την ιστορία. Ευχαριστώ τη μαμά μου. Θέλω να μοιραστώ το βραβείο με όλους τους συνυποψηφιούς μου» είπε ο Τζουν-Χο. Το γέλιο του τζοκερίζει καθώς παρατηρεί το βραβείο.

#Oscars Moment: Bong Joon Ho wins Best Original Screenplay for @ParasiteMovie. pic.twitter.com/hEaErYyCIr

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

Stay for Bong Joon Ho's smile in the background https://t.co/vwYTjM4KoL #Oscars pic.twitter.com/xdqQYA3szp

— Variety (@Variety) February 10, 2020

03: 29: Στη σκηνή η Ιντίνα Μενζέλ για να τραγουδήσει κάτι από το Frozen 2. Το τραγούδι το λέει η Μενζέλ μαζί με μια πλειάδα από ερμηνεύτριες σε διάφορες γλώσσες.

.@IdinaMenzel, @AURORAmusic and nine of the world's Elsas just took to the stage for a performance of "Into the Unknown." #Oscars pic.twitter.com/2QUW67HYiS

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

03:27: Τρίτο Όσκαρ το animation μικρού μήκους με το Hairlove να κατακτά το βραβείο. Είναι το πρώτο βραβείο που αφιερώνεται στον Κόμπι Μπράιαντ.

.@MatthewACherry dedicates his #Oscars for #HairLove to Kobe Byrant: "May we all have a second act as great as his was" https://t.co/vwYTjM4KoL pic.twitter.com/pbnoJszlNW

— Variety (@Variety) February 10, 2020

03:25: Δεύτερη απονομή της βραδιάς για το Καλύτερο Animation. Υποψήφιες ταινίες είναι τα: How To Train Your Dragon 3, Missing Link, Toy Story 4, Klaus και I Lost My Body.

It’s official! #Oscars pic.twitter.com/GUG4wQSgfT

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

Το Toy Story 4 παίρνει το βραβείο, όπως και η προηγούμενη ταινία, με τις δύο πρώτες να μην έχουν πάρει επειδή τότε δεν υπήρχε κατηγορία για animation. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ευτυχώς δεν δόθηκε στο Missing Link.

03:13: Η περσινή νικήτρια του Β΄Γυναικείου, Ρετζίνα Κινγκ, στη σκηνή για να δώσει το φετινό Β΄Ανδρικό.

Νικητής είναι ο…Μπραντ Πιτ.

«Κουέντιν, αυτό είναι για σένα. Είναι αυθεντικός, είσαι ταλαντούχος, η Ακαδημία θα ήταν βαρετή χωρίς εσένα. Λίο, ζω για να πίνουμε cocktails φίλε μου. Να δώσουμε επίσης λίγη παραπάνω αξία στους stuntmen. Αυτό είναι για τα παιδιά μου. Σας αγαπώ» είπε μεταξύ άλλων στον λόγο του. Λιγότερο χιούμορ σε σχέση με τις προηγούμενες βραβεύσεις αυτή τη φορά.

The #Oscars for the best bromance goes to…. https://t.co/vwYTjM4KoL pic.twitter.com/D6G1ATwydh

— Variety (@Variety) February 10, 2020

Brad Pitt is the coolest actor in the universe. FINALLY, He is an Academy Award winning actor.

Bravo #Oscars #Oscars2020 pic.twitter.com/Cf04TRQSSs

Alejandro Guerra (@Cinephile420) February 10, 2020

It's official! #Oscars pic.twitter.com/bdSrOVtFdl

— The Academy (@TheAcademy) February 10, 2020

03:12: Δεν λείπουν οι αναφορές στην απουσία γυναικών και μαύρων από τις υποψηφιότητες.

03:09: Στιβ Μάρτιν και Κρις Ροκ είναι οι πρώτοι παρουσιαστές της βραδιάς. Η παλιά φρουρά της κωμωδίας με την…λιγότερο παλιά ενώνονται. Το πρώτο bit συνδέει τη γκάφα των Όσκαρ το 2017 με τη λάθος ανακοίνωση με τα λάθος αποτελέσματα στην Αϊόβα, στα caucusses των Δημοκρατικών.

"He saw 'Marriage Story' and thought it was a comedy." Steve Martin and Chris Rock poked fun at Amazon's Jeff Bezos at the #Oscars pic.twitter.com/0hKNyUG2LD

— The Hollywood Reporter (@THR) February 10, 2020

03:06: Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει, αφού δεν έχουμε ξεκίνημα με stand up comedy, αλλά με χορό και την οθόνη πίσω να προβάλλει πλάνα απ΄όλες τις ταινίες, ενόσω η Μονέ δίνει το μικρόφωνο στο κοινό. Τεράστιο το χειροκρότημα.

Watch @JanelleMonae kick off the #Oscars with "Won't You Be My Neighbor?" https://t.co/xRQSHrCzeE pic.twitter.com/qYT0GmdStq

— The Hollywood Reporter (@THR) February 10, 2020

03:00: Ξεκίνησε η 92η Τελετή με ένα ρετρορομαντζάδικο σκετσάκι της Τζανέλ Μονέ. Στη χορευτική ομάδα πίσω της έχουν ντυθεί χαρακτήρες από τις υποψήφιες ταινίες και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

02: 58: Από τους τελευταίους έφτασε ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Leonardo DiCaprio waves to his fans from the #Oscars carpet pic.twitter.com/gbNwwl0ad3

— Variety (@Variety) February 10, 2020

02:54: Το Χανκόσογο αριβάρισε πριν από αρκετή ώρα και ετοιμάζονται για να χειροκροτήσουν τον Τομ σε περίπτωση που πάρει βραβείο, αν και απίθανο.

@tomhanks, @RitaWilson, Truman Theodore Hanks, and Elizabeth Hanks at the #Oscars pic.twitter.com/bMCUlegAe9

— Vulture (@vulture) February 10, 2020

02:52: Η Μπρι Λάρσον έκανε entrance ανάλογο με αυτό στο φινάλε του Endgame, στο κόκκινο χαλί.

can you blame her for snapping that hard tho? #Oscars pic.twitter.com/RGp5jZLmjX

amy (@endgamevalkyrie) February 10, 2020

02: 49: Αν ήμουν ο Τιμοτέ Σαλαμέ, πιθανώς να με πήγαιναν σηκωτό κι αναίσθητο μετά απ΄αυτό το άγγιγμα της Ρόμπι.

a duo that we NEED #oscars pic.twitter.com/OfQmqToSeS

— ً (@cinemathusiast) February 10, 2020

02:46: Όπως τα λέει το Variety

When you're both going to lose to Laura Dern but you couldn't be happier #Oscars https://t.co/J2YWzrSeu8 pic.twitter.com/5QUhIg2Pxy

— Variety (@Variety) February 10, 2020

02:43: Άσε μας ήσυχους ρε Σκάρλετ…Φύγε από δω ρε κούκλα μου…Δε γίνεται να είσαι τόσο όμορφη..!

SCARLETT JOHANSSON HAS ARRIVED AND LOOKS AMAZING! #Oscars pic.twitter.com/YZrZ8q0PA2

Marvel Stuff (@marveIstuff) February 10, 2020

02:38: Κι ο Μπραντ Πιτ θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος wingman όλων των εποχών για όλους μας.

The first rule of the #Oscars is don't STOP talking about Brad Pitt. pic.twitter.com/Wx2rYCWXhK

— E! News (@enews) February 10, 2020

02:37: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ θα μπορούσε να έχει βγει από το Grease σαν ένας άλλος Τραβόλτα.

And the #Oscars for the best photo-bomb goes to… Timothee Chalamet and Margot Robbie pic.twitter.com/DGRUDQNuRq

— Variety (@Variety) February 10, 2020

02:27: Η Νάταλι Πόρτμαν έκανε το πιο εμπνευσμένο που έχουμε δει σε στυλιστικό επίπεδο. Κέντησε στο ρούχο της τα ονόματα των γυναικών σκηνοθετιδών που δεν είναι υποψήφιες και έκανε το δικό της statement.

NATALIE PORTMAN SAID FUCK THE MALE DIRECTORS #Oscars pic.twitter.com/vqfsJNZsyF

— mollie saw bop (@earpscorp) February 10, 2020

02:25: Δύο 24ωρα πριν βρισκόταν στο Λονδίνο για μια ειρηνική πορεία vegan ακτιβιστών. Σε λίγες ώρες θα βγάζει ευχαριστήριο λόγο και σίγουρα θα βρει κάτι να μας κάνει να τον χειροκροτήσουμε ξανά.

#Oscars nominee Joaquin Phoenix smiles on the carpet pic.twitter.com/wSZO0tbE61

— Variety (@Variety) February 10, 2020

Η Ρούνι Μάρα στο πλάι του και σε αυτή την απονομή, άφησε για λίγο τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο.

Filthy dragon Rooney Mara goes goth chic on the #Oscars carpet pic.twitter.com/GeivaGbegj

— Variety (@Variety) February 10, 2020

02:22: Η Σάλμα Χάγιεκ είναι έτοιμη για Eurovision με τα παιδιά του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη.

Selma Hayek arriving in all white on the #Oscars red carpet pic.twitter.com/hIw4Bsha7r

— Moe Samir | Pop Culture & Music Expert (@TheMoeSamir) February 10, 2020

02:20: Μάργκο Ρόμπι και Τομ Άκερλι το ζουν σαν βραδιά σχολικού χορού.

View this post on Instagram

OSCARS

A post shared by @ margotrobbie on Feb 9, 2020 at 4:02pm PST

Margot Robb-ing the #Oscars carpet pic.twitter.com/XjqXbtgQ7k

— Variety (@Variety) February 10, 2020

02:19: Η Σίρσα Ρόναν είναι υποψήφια για τέταρτη φορά, για τον ρόλο της στις Μικρές Κυρίες και πλέον έμαθε ότι τα ημίμετρα δεν είναι για το κόκκινο χαλί. Έτσι, κατέφτασε με ολόκληρο βανάκι με ανθρώπους που κρατούσαν το φόρεμα της. Έτσι το είχα κάνει κι εγώ στην γιορτή αποχαιρετισμού στην 6η δημοτικού που είχα σπάσει το χέρι μου και είχα βάλει μάνα, πατέρα, παππού, γιαγιά κι αδερφή να μου κουβαλάνε τη στολή για το θεατρικό.

SAOIRSE IS HERE #Oscars pic.twitter.com/DYknqqBAwX

— beth (@jurassicstarks) February 10, 2020

02:18: Κατέφτασε και η γερουσία.

Red carpet faves Al Pacino and Robert De Niro grace the #Oscars red carpet pic.twitter.com/OIb7Ogl1Oj

— Variety (@Variety) February 10, 2020

02:16: Ο Αντόνιο Μπαντέρας συν γυναιξί και τέκνοις στην πρώτη του υποψηφιότητα μετά από 40 χρόνια καριέρας και 25 στο Χόλιγουντ. Μια υποψηφιότητα που τελικά ήρθε για εκτός ΗΠΑ και Αγγλίας παραγωγή, το Dolor y Gloria του Αλμοδόβαρ. Η συνοδός του Μπαντέρας πάντως έκλεψε τις εντυπώσεις.

View this post on Instagram

#glam #oscar #oscar2020 #antoniobanderas

A post shared by Karina Martin (@ka_marthin_for_fun) on Feb 9, 2020 at 4:13pm PST

02:10: Ο σκηνοθέτης του Knives Out Ράιαν Τζόνσον έκανε την πρώτη αποκάλυψη της βραδιάς. «Γράφω ήδη το σενάριο για μια επόμενη ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ και πάλι στο ρόλο του επιθεωρητή, αλλά με εντελώς άλλο καστ, άλλη υπόθεση για να εξιχνιάσει».

Rian Johnson, Director Of 'Knives Out', Says He's Writing A New Movie with Daniel Craig As The Detective #Oscars pic.twitter.com/dyQruvLuRA

People (@people) February 10, 2020

02:07: Ο Τάικα Γουατίτι αναμένεται να έχει ένα Όσκαρ στα χέρια του σε μερικές ώρες και κάμποσο αλκοόλ στο στόμα του. Γι΄αυτό δείχνει από τώρα τις προθέσεις του. Και θυμίζει λίγο Ελένεθ Βλαχάκοου που αυτομουντζώνεται.

#Oscars nominee Taika Waititi claps on the carpet pic.twitter.com/Ut7MlV8Ajo

— Variety (@Variety) February 10, 2020

TALK DIRTY TO ME?!!?!?!! #Oscars pic.twitter.com/O85Y6T8SsI

— franca (@aidacomeseibeII) February 10, 2020

02:00: Γκρέτα Γκέργουιγκ και Νόα Μπάουμπακ έφτασαν στην απονομή και αποτέλεσαν πόλο έλξης, καθώς δε συναντάς εύκολα ζευγάρι να είναι υποψήφιο στα Όσκαρ για διαφορετικές ταινίες στην κατηγορία του σεναρίου, αλλά και Καλύτερης Ταινίας. Οι πιθανότητες βέβαια δεν είναι με το μέρος τους για να πάνε σπίτι έστω ένα βραβείο.

Power couple. Noah Baumbach and Greta Gerwig have arrived https://t.co/3Hqucuhtbv #Oscars pic.twitter.com/IL2xZ9PeZR

— The Hollywood Reporter (@THR) February 9, 2020

01:52: Η Ολίβια Κόλμαν άλλαξε τα μαλλιά της μπας και δεν την καταλάβουν και δεν την στριμώξουν για το Megxit, αλλά το χαμόγελο την προδίδει.

Olivia Colman flaunts her new blonde look on the #Oscars carpet pic.twitter.com/VjTmrUmG8N

— Variety (@Variety) February 9, 2020

01:50: Αν είσαι Βρετανός στα φετινά Όσκαρ, δεν γλυτώνεις την ερώτηση για τα βασιλικά δρώμενα.

Jonathan Pryce wishes Prince Harry and Meghan Markle peace and happiness https://t.co/0N5yvW8UUW #Oscars pic.twitter.com/9yaO4Pvql3

— Variety (@Variety) February 9, 2020

01:48: Φυσικά η εμφάνιση του Μπίλι Πόρτερ δε θα μπορούσε να μην συζητηθεί και πάλι. Βασικά θα έπρεπε να κάνει γκεστ εμφανίσεις σε κόκκινα χαλιά και να πληρώνεται μόνο γι΄αυτό. Εγώ μια φορά θα τον φώναζα και στο πάρτι γενεθλίων μου για να περάσει μπροστά από τους 2 καλεσμένους και να νιώσω popular.

Ταυτιζόμαστε με την αντίδραση της Λόρα Ντερν. Owned.

Laura Dern reacts to Billy Porter’s dress on the #Oscars  red carpet. pic.twitter.com/eICUPdWVw0

Pop Crave (@PopCraveMusic) February 9, 2020

01:46: Η Τζανέλ Μονέ αντιγράφει Κάιλι Μινόγκ από το Can’t Get You Out of My Head, αλλά σε πιο «Γιάννης Φλωρινιώτης» edition.

Janelle Monáe is here to take. your. breath. away. #Oscars pic.twitter.com/ocwra1gzyz

— The Cut (@TheCut) February 9, 2020

01:44: Δεν ξέρουμε αν ο Μπονγκ Τζουν-Χο θα πάρει το βραβείο σκηνοθεσίας ή Καλύτερης Ταινίας, αλλά ξέρουμε, κατά δήλωσή του, ότι θα πίνει ως το πρωί σε αυτό το πρώτο του οσκαρικό πάρτι.

#Parasite director Bong Joon Ho jokes that he'll be drinking until tomorrow at noon https://t.co/YZ6BsYUCoL #Oscars pic.twitter.com/RIlMlMkY55

— Variety (@Variety) February 9, 2020

01:42: Το bromance για τα δύο πιτσιρίκια του Jojo Rabbit συνεχίζεται και εκτός ταινίας. Είναι η πρώτη τους απονομή και το απολαμβάνουν.

The Jojo Rabbit kids are making the red carpet for me #Oscars pic.twitter.com/cUBITu64dZ

— Andrea Mandell (@AndreaMandell) February 9, 2020

01:40: Ο σκηνοθέτης Σπάικ Λι έφτασε στην απονομή με ένα μοβ σακάκι που στην πίσω πλευρά είχε κεντημένο τον αριθμό 24 και με αυτόν τον τρόπο τίμησε τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ.

Spike Lee arrived to the #Oscars in a custom Kobe suit pic.twitter.com/xB4pbiqfVK

ESPN (@espn) February 9, 2020

01:37: Η Billie Eilish ήταν από τα πρόσωπα που έκλεψαν τις εντυπώσεις με ένα ντύσιμο που αρμόζει στην περσόνα της και θυμίζει κάτι από ιαπωνικά anime.

Billie walking the red carpet at the #Oscars pic.twitter.com/BYCCpLpml7

— billie eilish updates (@eilishupdates) February 9, 2020

01:35: Καλησπέρα σε όσους βρίσκονται μαζί μας. Οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί έχουν ξεκινήσει από ώρα και οι μίνι συνεντεύξεις στους απεσταλμένους των αμερικανικών δικτύων έχουν ξεκινήσει. Ανάμεσα τους κι ένας δικός μας άνθρωπος, ο Γιώργος Σατσίδης που βρίσκεται εκεί εκπροσωπώντας την Cosmote TV και συνομιλεί με κάποιους από τους αφιχθέντες.

Keywords
υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, live, ωρα, once upon a time, out of my head, robert de niro, joaquin phoenix, abc news, kobe bryant, σας ευχαριστώ, wonder woman, toy story, scarlett johansson, μπραντ πιτ, brad pitt, natalie portman, rooney mara, world, home, twitter, camera, february, μοσχαρι, joaquin, phoenix, support, https, abc, news, τομ, yesterday, led, performance, kobe, bryant, espn, roma, drink, screen, joker, history, women, music, love, official, marvel, woman, θεατρο, πιω, delete, sports, cats, mtv, ford, τζουλια, oscar, david, οφείλεται, hamilton, eminem, εμφάνιση, ραπ, award, winner, original, heroes, parents, laura, factory, φιλμ, skateboard, girl, time, hollywood, maya, fun, window, σημαίνει, κορεα, smile, background, stage, unknown, animation, dragon, lost, κινγκ, universe, alejandro, ροκ, rock, reporter, προβάλλει, watch, kick, amy, duo, amazing, vegan, νέα, rooney, eurovision, white, red, pop, culture, expert, view, instagram, ηπα, gloria, Johnson, movie, people, power, couple, noah, peace, popular, head, cut, tomorrow, jojo, rabbit, kids, μνήμη, spike, lee, custom, anime, cosmote, τζουλια αλεξανδρατου, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , τζουλια 2 μαυροι, oscar 2011, oscar 2011 live, ομαδα διας, eurovision 2012, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Ελιζαμπεθ Τειλορ, αξια, Καλή Χρονιά, oscar 2012, τζουλια αλεξανδρατου 2012, Τελετή Λήξης, real news, αλλαγη ωρας 2012, εκλογες ηπα, eurovision 2013, γιορτη σημερα, ξανα, once upon a time, αποτελεσματα, rooney mara, ρουντολφ, out of my head, μνήμη, βιντεο, νικητη, ηπα, λονδινο, μουσικη, ντοκιμαντερ, ονοματα, σινεμα, ταινιες, τραγουδια, abc, brad pitt, eminem, ford, heroes, joker, lost, mtv, music, news, oscar, people, time, unknown, αγαπη, αγελαδα, αλκοολ, αλμοδοβαρ, ανθρωπος, αννα, αποκαλυψη, αφιξεις, βραδια, βρισκεται, γαλα, γατες, γελιο, γινει, γινεται, γονεις, γυρισματα, δευτερο, δηλωση, δημητριακα, δειχνει, δωσει, δρωμενα, δοθηκε, εγινε, εγωιστης, εφε, ευκαιρια, ευκολα, ειπε, εκφραση, ελξης, εβδομαδα, εμπνευση, εμφάνιση, επρεπε, επιτυχια, ζωη, ζωων, ιδια, ιδιο, υπηρχαν, υποθεση, η φωνη, θυμιζει, φιλμ, κινγκ, λαθος, λιν, λογο, μαγια, μαεστρο, μαλλια, μαμα, μηκος, μινι, νικη, νοα, ντυσιμο, ξεκινημα, προβάλλει, ομαδα, οθονη, ομορφη, ονομα, οπτικα, οφείλεται, παιδια, περιβαλλον, πιανο, πιθανοτητες, πιω, προβληματα, πρωταγωνιστες, πρωι, ραπ, ρει, ροκ, ρολο, σας ευχαριστώ, σεναριο, σιγουρα, συζυγο, σπιτι, στο κοκκινο, στομα, τειλορ, τριτη, τομ, φιλε, φυσικα, φτανει, φυσικο, φοινιξ, φοντα, φωνη, φορα, χαγιεκ, χερι, χαμογελο, χιουμορ, ωρες, abc news, alejandro, fun, award, amy, anime, animation, background, bomb, bryant, white, cats, kobe, culture, custom, cut, δικαιωματα, dragon, duo, david, εμφανισεις, love, espn, ετοιμη, delete, february, factory, photo, phoenix, για σενα, γιορτη, gloria, γλωσσες, hamilton, head, history, joaquin phoenix, joaquin, hollywood, home, how to train your dragon, https, ing, led, jojo, camera, kick, kids, kobe bryant, laura, lee, marvel, μια φορα, μοιαζει, μπροστα, νιωσω, noah, drink, original, sports, ορχηστρα, couple, woman, parents, peace, pop, popular, rabbit, rock, red, reporter, movie, robert de niro, roma, rooney, support, σημαίνει, σκηνη, skateboard, smile, screen, stage, toy story, tomorrow, θελω να, θεματα, universe, υπεροχη, window, vegan, view, winner, women, world, ξεκινησε, χερια, yesterday, γιαγια, ζευγαρι, performance
Τυχαία Θέματα