11 τραγούδια που έγιναν επιτυχία στην Ελλάδα και δεν ακούσαμε ξανά τους τραγουδιστές

11:26 11/9/2019 - Πηγή: People

Είναι τραγούδια που μας γυρίζουν σε άλλες εποχές. Γιατί αν το καλοσκεφτείτε, η δεκαετία του 2000 είναι πια μια άλλη εποχή. Είναι τραγούδια που μας σύστησαν καλλιτέχνες που δε γνωρίζαμε, αλλά και που δεν προλάβαμε να τους μάθουμε, αφού δεν ακούστηκαν ποτέ με άλλο τραγούδι στα ελληνικά ραδιόφωνα και στα μουσικά δρώμενα εν γένει.

Τα τραγούδια αυτά τους όρισαν σε βαθμό που όταν τους βλέπαμε κάπου τυχαία, δεν τους λέγαμε με το όνομα τους, αλλά με το τραγούδι τους. «Αυτός δεν είναι ο τύπος που έλεγε το Fairytale Gone Bad»;

Fairytale
Gone Bad – Sunrise Avenue

Όποιος μπορεί να πει άλλο τραγούδι του συγκροτήματος πέραν αυτού, κερδίζει την εκτίμησή μας.


Thanks for the Memories – Fall Out Boy

Κομμάτι που μας ξεσήκωνε, στιγμάτισε την εφηβεία μας και είχε στο βίντεο κλιπ την Κιμ Καρντάσιαν.


Sleepless at Night – Until June

Το συγκεκριμένο ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία που το έφεραν και στα Mad Awards πριν 10 χρόνια περίπου.


Breathless – Dan Wilson

Τραγούδι που διασκευάστηκε μέχρι κι από την Άννα Βίσση το συγκεκριμένο.


Tainted Love – Kwan

Η μπάντα από τη Φινλανδία έπαιζε για αρκετό καιρό, ακόμα και μερικά χρόνια μετά την πρώτη επιτυχία, αλλά Kwan δεν ακούσαμε ποτέ με άλλο τραγούδι.


The Reason – Hoobastank

Τι κλάμα και πόνος έπεσε με αυτό το τραγούδι…Πόσες αφιερώσεις από αγόρια σε κορίτσια…Κι όμως οι Hoobastank, που τότε νομίζαμε ότι ήταν ένας, ήταν διάττοντες αστέρες. Όχι μόνο εδώ, αλλά και στην Αμερική.


Livin in A World Without You – Rasmus

Πολύ Σκανδιναβία σε αυτή τη λίστα, αλλά η αλήθεια είναι πως η φινλανδική μουσική, απ΄όπου κατάγονται και οι Rasmus, είχε αρκετή πέραση. Ίσως και λόγω των Lordi.


Insatiable – Darren Hayes

Τον Hayes τον έχουμε λιώσει ως μέλος των Savage Garden, οι οποίοι επίσης χάθηκαν γρήγορα. Στη σόλο καριέρα του το μόνο που είδαμε πολύ στο Mad και το MTV ήταν το Insatiable.


Summer Wine – Ville Valo & Natalia Avalon

Τον Ville Valo τον μάθαμε με τους HIM με το Wings of A Butterfly, αλλά το τελευταίο του τραγούδι που έπαιξε στην Ελλάδα και το μοναδικό σόλο ήταν το Summer Wine με την κυρία Avelon, η οποία αγνοείται περισσότερο από τον Valo. Φανατικός θαυμαστής της να ήσουν, δεν παίζει να ξέρεις τι κάνει σήμερα.


Sing – Travis

Στις 28 Μαΐου το τραγούδι αυτό ενηλικιώθηκε. Ήταν το 2001 που κυκλοφόρησε από τους Travis. Στην Ελλάδα γνώρισε μεγάλες πιένες λίγα χρόνια πιο μετά. Ήταν και το μόνο που ακούσαμε από τους Travis.


Save TonightEagle Eye Cherry

Εδώ καλά καλά δεν γνωρίζαμε ότι το  Eagle Eye Cherry είναι όνομα ενός ατόμου κι όχι μπάντας, σιγά μην ξέρουμε τι να κάνει σήμερα…Σοκαριστικό επίσης ότι είναι Σουηδός. Το Save Tonight πρέπει να τον θρέφει ακόμα.


Keywords
Αναζητήσεις
τραγουδια που δεν ακουστικαν ποτε
Τυχαία Θέματα
Ελλάδα,ellada