Γιάννης Ζουγανέλης: Οργισμένος με σχόλιο που έγινε για την κόρη του, Ελεωνόρα

12:51 11/2/2020 - Πηγή: People

Ένα σχόλιο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έγινε αφορμή να εκνευριστεί και να απαντήσει οργισμένα ο πατέρας της, Γιάννης.

Ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «υπερεκτιμημένη», τον οποίο φέρεται να απέδωσε ο Γιαννόπουλος στην τραγουδίστρια που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και αποδοχή από το κοινό τα τελευταία χρόνια και αυτό στάθηκε αφορμή για μερικές σκληρές κουβέντες από την πλευρά του πατέρα της.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Ποσειδώνα, τον ξέρω χρόνια. Είναι γελοίο αυτό που είπε, γελοιοδέστατο στον υπέρτατο βαθμό. Τον ανέραστο τον καταλαβαίνει ο ανέραστος. Να προσέχουν τι λένε. Όσοι ισορροπούν με τον κακό λόγο, έχουν έντονο το στοιχείο της εμπάθειας. Η κόρη μου είναι υπερεκτιμημένη και το είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Χα! Ας γελάσω! Αν είναι δυνατόν. Το τίποτα! Αυτοί ζουν γιατί παίζουν τα τραγούδια μας κι ασχολούνται με μας. Να σεβαστούν περισσότερο, γιατί υπάρχει κι άλλος δρόμος για να τους αντιμετωπίσεις», είπε χωρίς κανένα δισταγμό ο καλλιτέχνης και ενώ ρωτήθηκε για το θέμα από τους συνεργάτες της εκπομπής Happy Day και της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα