Μάνος Παπαγιάννης: Περιγράφει τη στιγμή της δολοφονίας στη καφετέρια του- «Κόλλησε το μυαλό μου, ήταν τρομερό»

11:28 11/2/2020 - Πηγή: People

Καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν ο Μάνος Παπαγιάννης και περιέγραψε το περιστατικό της εν ψυχρώ δολοφονίας που συνέβη στην καφετέρια που διατηρεί στο Περιστέρι, τον Ιούλιο του 2019.

Ο ηθοποιός περιγράφει τι συνέβη και το σοκ που υπέστη ο ίδιος:

«Ευτυχώς

που δεν ήμουν εκεί, γιατί νομίζω θα παρέμβαινα. Μπήκε ένας άνθρωπος στο μαγαζί μου και σκότωσε έναν άλλο άνθρωπο. Με πήραν τηλέφωνο από το μαγαζί και μου είπαν πως κάποιος έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι. Λέω «τι;». Το μαγαζί ήταν γεμάτο. Έχω κάνει πολύ σκληρά πράγματα στη ζωή μου. Ήταν η μόνη φορά που κόλλησε το μυαλό μου. Πήγα, το είδα και κόλλησε το μυαλό μου. Δε ξέρω άλλη φορά που να  έχει κολλήσει το μυαλό μου. Κοίταγα τον άνθρωπο…

Ήθελα να βοηθήσω, να κάνω κάτι, ήταν γεμάτο αστυνομία. Ένιωθα σαν το CSI. Ήθελα να κάνω κάτι και δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα καν αν ζει ή αν είναι πεθαμένος ο άνθρωπος. Μετά ήρθε το νοσοκομειακό και τον πήρε, τέλειωσε. Η ιστορία δεν έχει λυθεί. Αυτός ο άνθρωπος μπήκε κανονικά μέσα, με το πρόσωπό του κανονικά, με κόσμο δίπλα. Πυροβόλησε τρεις φορές και τον χτύπησε και 10 φορές με το όπλο. Και μετά από όλο αυτό σηκώθηκε ο κόσμος και άρχισε να τρέχει. Ήταν τραγικό. Ευτυχώς δεν ήμουν εκεί! Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα… »

Δείτε όσα είπε στο video παραπάνω >>>

Keywords
Τυχαία Θέματα