Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το αφιέρωμα του BBC στον MVP και την πορεία του

17:06 2/7/2019 - Πηγή: People

Το BBC ετοίμασε μεγάλο αφιέρωμα για τον MVP του φετινού NBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην Αθήνα και παρουσίασε το αθλητικό του παπούτσι. Παράλληλα, βρέθηκε στα Σεπόλια για να δει από κοντά την τελική φάση του 3on3 που διοργανώνει μαζί με τα αδέλφια του.

Το BBC

ήταν εκεί για να καλύψει το γεγονός και μίλησε τόσο με τον ίδιο τον μπασκετμπολίστα όσο και με άτομα του περιβάλλοντός του. «Είναι τρελό!», ανέφερε ο 24χρονος και συμπλήρωσε: «Είναι ένα απίστευτο ταξίδι πού ήμασταν τότε και που είμαστε τώρα. Ξεπερνά την φαντασία μου».

«Πουλούσαμε διάφορα πράγματα. Ρολόγια, τσάντες, γυαλιά ηλίου, μπρελόκ, CD,  DVD. Ο,τι μπορούσαμε να κουβαλάμε», θυμάται ο Γιάννης μιλώντας στο BBC.

«Ήμουν καταπληκτικός σε αυτό! Τα αδέρφια μου θα σας το πουν. Πουλούσα πράγματα και ήμουν από τους καλύτερους γιατί αγαπούσα αυτό που έκανα και να περνάω χρόνο με τη μαμά μου», αποκάλυψε ο άσος των Bucks

Όλα όσα έζησε λειτούργησαν ευεργετικά για τον χαρακτήρα του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, παραδέχεται: «Το υπόβαθρο μου ως παιδί είναι ο λόγος που δουλεύω τόσο σκληρά πλέον. Έβλεπα τους γονείς μου καθημερινά να εργάζονται σκληρά για να μας παρέχουν  τα απαραίτητα και ήταν απίστευτο».

Από καφέ της περιοχής που μεγάλωσε ο Γιάννης Πηγή: BBC

«Δεν το κάνω επειδή θέλω δόξα ή λεφτά, έτσι έχω μεγαλώσει και και όλα αυτά έρχονται από τους γονείς μου», σημείωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο BBC.

Keywords
Τυχαία Θέματα