Φωτεινή Ψυχίδου-Δημήτρης Κοργιαλάς: Η ζωή τους μετά τον χωρισμό

13:16 31/1/2020 - Πηγή: People

Την προηγούμενη Τρίτη, μέσα από ένα ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Το Πρω1νό», αποκαλύφθηκε πως η δημοσιογράφος και ο τραγουδιστής έχουν χωρίσει.

Δημήτρης Κοργιαλάς – Φωτεινή Ψυχίδου: Φήμες για τίτλους τέλους στη σχέση τους

Τον χωρισμό επιβεβαίωσε μια μέρα μετά σστην εκπομπή Happy Day και ο ίδιος ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος εμφανίστηκε καταβεβλημένος μπροστά στην κάμερα. «Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες ο Δημήτρης περνάει αρκετά δύσκολα. Για ένα χρονικό διάστημα είχε μεταβεί στη γενέτειρά του, τη Ναύπακτο, προκειμένου να ηρεμήσει. Εξάλλου, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ζευγάρι έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες και συγκεκριμένα από τον περασμένο Σεπτέμβριο», αποκαλύπτει στο People πηγή του ρεπορτάζ.

Κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά έχει συμβεί ανάμεσά τους. Το μόνο βέβαιο είναι πως την απόφαση για να χωρίσουν την πήρε η Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο Δημήτρης και η Φωτεινή μένουν ακόμα κάτω από την ίδια στέγη. Παράλληλα, ο τραγουδιστής ψάχνει να βρει να νοικιάσει ένα σπίτι που να βρίσκεται κοντά σε αυτό που μένουν ώστε να βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί τον γιό του.

«Ο Θανάσης είναι η προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή και ουσιαστικά θέλει κατοχυρώσει και νομικά όλα όσα δικαιούται ώστε να βλέπει το παιδί του και να έχει τα δικαιώματα που ορίζει ο νόμος», επισημαίνει άνθρωπος που γνωρίζει το ζευγάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα