Έξαλλος ο Πάπας Φραγκίσκος: Χτύπησε το χέρι πιστής που τον τραβούσε μανιωδώς για να τον χαιρετήσει

13:28 1/1/2020 - Πηγή: People

Γεμάτο ήταν για άλλη μια χρονιά το Βατικανό, με την πλατεία έξω από το ναό να έχει πλήθος πιστών που υποδέχτηκαν μαζί τη νέα χρονιά. Ο Πάπας Φραγκίσκος έδωσε το έναυσμα για τους εορτασμούς και βρέθηκε κοντά στους πιστούς για να τους ευχηθεί και να τους χαιρετήσει, όπως έχει συνηθίσει να κάνει από το 2012 και μετά που είναι στην ηγεσία της Καθολικής Εκκλησίας.

Όμως μια πιστή φέτος ξεπέρασε τα όρια και δέχτηκε την μίνι…μήνη του. Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος έδινε το χέρι του στο πλήθος,

με επίκεντρο τα μικρά παιδιά που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή για να τον χαιρετήσουν, μια γυναίκα ξέφυγε από την μεγάλη της δίψα να τον αγγίξει κι εκείνη.

Ο Πάπας σταμάτησε τους χαιρετισμούς ακριβώς πριν έρθει η σειρά της κι εκείνη δεν το δέχτηκε. Έτσι, την ώρα που είχε γυρίσει για να επιστρέψει στο μπαλκόνι, του τράβηξε παρατεταμένα το χέρι και δεν σταμάτησε ούτε στην αρχή που ο Πάπας επιχείρησε να αποτραβηχτεί. Τότε γύρισε μαινόμενος, της χτύπησε το χέρι και της έκανε έντονη παρατήρηση.

Disgruntled Pope Francis pulls himself free from a woman's clutch in Vatican City https://t.co/2nap3R0iQ4 pic.twitter.com/f87A9belnn

Reuters (@Reuters) December 31, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα