Ετοιμάστε τα βιογραφικά σας! Η Βασίλισσα Ελισάβετ αναζητά βοηθό

13:54 27/10/2019 - Πηγή: People

Έναν προσωπικό βοηθό ζητά για να εργαστεί στο Παλάτι αναζητά η Βασίλισσα Ελισάβετ, μέσω αγγελίας και ακόμη έναν για θέση ευθύνης, κοινώς δύο άτομα με συγκεκριμένες ικανότητες ψάχνει η πολυμήχανη «Λίλιμπετ».

Η προθεσμία υποβολής των βιογραφικών λήγει σήμερα και η αγγελία αφορά μία μόνιμη θέση, και μια προσωρινή θέση, καθώς πρόκειται για αναπλήρωση γυναίκας υπαλλήλου που θα απουσιάσει με άδεια μητρότητας.

Και οι δύο θέσεις είναι για τα γραφεία της βασιλικής υπηρεσίας στη Βρετανία, αλλά εκείνο που γίνεται σαφές είναι ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν το χάρισμα

της ψυχραιμίας, να έχουν καλή σχέση με τα ταξίδια και να είναι οργανωτικοί και πρόθυμοι.

Επίσης, θα πρέπει να εργάζονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, περίπου 37,5 ώρες την εβδομάδα, να διαθέτουν εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και να μπορούν να εργαστούν πάνω σε ζητήματα οργάνωσης και συντονισμού βασιλικών θεμάτων, υπό την ελάχιστη δυνατή καθοδήγηση και επίβλεψη.

Κι από μισθό; Τι προβλέπεται βάσει της αγγελίας; Το ποσό δεν αναφέρεται, ωστόσο γίνεται λόγος για «ανταγωνιστικό πακέτο παροχών». Άλλωστε, κοτζάμ Παλάτι δεν θα μπορούσε να αναφέρει τέτοια… μικροπράγματα!

ΠΗΓΗ: Express.co.uk

Keywords
Τυχαία Θέματα